Baleset-bűnügy

„Sikoltozás töri meg a csendet” – meztelenül tombolt a metálra a luxuslakosztály 70 éves nagypapája Budapesten

rtl.hurtl.hu

2024. január 16. 11:48

A luxuslakosztály 70 éves lakója Ozzy Osbourne slágerét, a Bark At The Moont adta elő, ahogyan a mentők fogalmaztak: teljes átéléssel. 

Egészen elképesztő történetet osztott meg az Országos Mentőszolgálat a közösségi oldalán. Egy budapesti szálloda luxuslakosztályának 70 éves lakója miatt hívták a recepciósok a mentősöket. Eleinte az tűnt fel, hogy egy üveg itallal sétálgatott a szálloda folyosóin és hangosan énekelt. Mivel az esetet nem ítélték életveszélyes helyzetnek, ezért az amerikai férfinak volt ideje megmutatnia magát a szálloda többi vendégének is.

Bejárta az éttermet és a bárt is meglátogatta, ahol Ozzy Osbourne egyik ismert dalát, a Bark At The Moont adta elő teljes átéléssel.  A mentőket ezután egy fotelban ülve fogadta a szálloda előterében, ahol már lepedőkkel takarták el a koncertet a biztonsági őrök

Ozzy slágerét az alábbi videón nézheti meg. 


„Rutinos bajtársnőnk pillanatok alatt meggyőzte az erősen etiles leheletű beteget arról, hogy függessze fel az előadást, a hidegre való tekintettel pedig gyorsan vegyen fel egy köntöst. Arról is hamar sikerült megegyezni, hogy együtt kisétáljanak a mentőautóhoz, így rendőri segítségre végül nem is volt szükség” – írták a mentők, de ekkor jött az újabb fordulat.  

A férfi végig együttműködő volt a vizsgálatok és az ellátás során, ráadásul még eddig titkolt beatbox tudását is megvillantotta az életmentőknek.

A metálrajongó férfit végül kórházba szállították


Nyitókép (illusztráció): Pexels

#Baleset-bűnügy#amerikai#metál#meztelenkedés#mentőszolgálat#vicces

Címlapról ajánljuk