Baleset-bűnügy

Levessel mérgezte meg férjét, mert egy „szappanoperasztár” erre biztatta

rtl.hurtl.hu

2024. január 10. 19:03

„Meg kell szabadulnod a férjedtől, drágám. Annyira szükségem van rád!” – írta a csaló a 64 éves nőnek.

Egy massachusettsi nőt azzal gyanúsítanak, hogy megpróbálta megölni a férjét mérgezett levessel, miután egy ember, aki szappanopera-sztárnak adta ki magát az interneten, erre biztatta – írja az NBCNews

A csaló december elején azt írta a 64 éves Roxanne Doucette-nek, hogy 

meg kell szabadulnod a férjedtől, drágám. Annyira szükségem van rád!


A nő úgy tudta, hogy Thorsten Kaye, a Gazdagok és szépek című szappanopera szereplője írt neki. Még az sem volt gyanús neki, hogy a férfi lehúzta négyezer dollárral.

Miután a férje megette a levest és rosszul lett, a nő hívta a mentőket, akik kórházba szállították. A lánya kezdett el gyanakodni, hogy mi történt. Átnézte az anyja gépét, és megtalálta a beszélgetést a kamusztárral. Amikor az apjával beszélt, az azt mondta, hogy a leves, amit az anyja főzött, keserű volt.

A kórházban toxikológiai vizsgálatot végeztek rajta, de az negatív lett – a lány szerint azonban olyan vizsgálatot alkalmaztak, ami csak opioidokat, kokaint és alkoholt mutat ki, más anyagokat nem.

Amikor a rendőrök kihallgatták Roxanne Doucette-t, tagadta, hogy meg akarta volna mérgezni a férjét. Amikor az egyik rendőr azt mondta, hogy lefoglalják a telefonját és a táblagépét a közte és „Kaye” között váltott üzenetek miatt, azt mondta, hogy nem engedi ezt megtenni, majd bevadult. Amikor két rendőr megpróbálta őrizetbe venni, ellenállt, az egyik rendőrt ágyékon rúgta.

Hivatalos személy elleni erőszak miatt egészen biztosan felelnie kell a nőnek, azt viszont még nem tudni, hogy mérgezés miatt vádat emelnek-e ellene. Egyelőre a férjével és a lányával nem érintkezhet, és nyomkövetőt tettek a lábára.

Nyitókép: NBCNews-video

#Baleset-bűnügy#mérgezés#leves#egyesült államok#szappanopera#sztár#gazdagok és szépek

Címlapról ajánljuk