Baleset-bűnügy

Elárverezik az angyalföldi gyilkos lakását, ott élő édesanyja utcára kerül

rtl.hurtl.hu

2023. december 21. 5:42

Több tízmillió forintos tartozását halmozott össze az angyalföldi gyilkos, hitelezői végrehajtást indítottak ellene. Édesanyja emiatt most utcára kerülhet.

Elárverezik az angyalföldi gyilkosként ismertté vált T. Róbert budai lakását, és emiatt utcára kerülhet a férfi édesanyja – írta a Blikk. A lap cikke szerint a barátnője megölése miatt letartóztatott férfinak több mint harmincmillió forintos tartozása volt: több embertől kölcsönöket kapott, de elmaradásban volt a közös költséggel is, valamint távhőadóssága is volt.


A férfi hitelezői végrehajtás útján próbálják visszaszerezni a pénzüket, és emiatt elárverezik a lakását, ahol az édesanyjával élt – írta a Blikk. Egy második kerületi lakásról van szó, aminek kétharmada a férfi, egyharmada az anyja tulajdonában van. Az árverés január 8-ig tart, után T. Róbert édesanyjának költöznie kell.


Közben az angyalföldi gyilkos várhatóan többmillió forintot kap az árverés után, a lakás ugyanis jóval nagyobb összegért kelhet majd el, mint a tartozása. „Attól ugyanis, hogy valaki fogvatartott, még lehetnek pénzügyei” – mondta a Blikknek Tran Dániel ügyvéd:

Vagyis, ha a tartozások, követelések levonása után az elárverezett ingatlan árából marad pénz, az a tulajdonost illeti, akár úgy is, hogy börtönben ül.


Nyitókép: Híradó

#Baleset-bűnügy#angyalföldi gyilkos#lakás#árverés#tartozás#hitel#végrehajtás

Címlapról ajánljuk