Baleset-bűnügy

Papucsban és melegítőben menekült a rendőrök elől egy férfi

rtl.hurtl.hu

2023. december 8. 17:30

A budapesti és a monori rendőrök elfogtak egy 52 éves férfit, aki nem kezdte meg a lopás és emberrablás miatt kiszabott fegyház- és börtönbüntetését.

Papucsban és melegítőben kiosont a házból, majd az udvaron próbált meg elmenekülni a rendőrök egy férfi, aki kiszabott börtönbüntetése miatt bujkált a hatóságok elől – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

A budapesti és a monori rendőrök kedden egy fővároshoz közeli településre mentek, miután úgy értesültek, hogy az egyik házban egy 52 éves férfi bujkált a hatóságok elől. S. Jenő ellen két elfogatóparancs volt érvényben, az egyiket lopás, a másikat emberrablás miatt. A férfi korábban 4 év 6 hónap fegyházbüntetést és a 3 év 6 hónap börtönbüntetést kapott, azonban nem vonult be a börtönbe. 

A rendőrök kiérkeztek az ingatlanhoz, ahol meg is pillantották a bujkáló S. Jenőt. Amikor a férfi észrevette a rendőröket, papucsban és melegítőben kiosont a házból, majd az udvaron próbált meg elmenekülni. Terve azonban nem járt sikerrel: a rendőrök elfogták, előállították és büntetés-végrehajtási intézetbe vitték.

Nyitókép (illusztráció): Getty Images

 

#Baleset-bűnügy#papucs#melegítő#menekülés#monor#lopás#emberrablás

Címlapról ajánljuk