Baleset-bűnügy

Videón, ahogy a rendőrök lecsapnak a kistarcsai drogdílerre, aki prostitúcióra kényszerítette, majd kisemmizte a nála lakó nőket

rtl.hurtl.hu

2023. október 12. 15:59

A rendőrök elfogták azt a kistarcsai férfit, aki nőket fogadott a saját házába, majd prostitúcióra kényszerítette és kisemmizte őket. A ház egy drogtanya volt, fiával közösen árulták a kristályt.

 

Rajtaütöttek a Pest megyei nyomozók azon a kistarcsai férfin, aki nőket fogadott házába, majd prostitúcióra kényszerítette őket, valamint a fiát arra használta, hogy kristályt porciózzon és áruljon – közölte a rendőrség a police.hu oldalon.

F. Márton fiatal, otthontalan, prostituáltként dolgozó lányokat fogadott be házába, ám cselekedetét nem a jó szándék, hanem a pénzkeresés motiválta. A lányoknak kuncsaftokat szerzett, a pénzt pedig elvette tőlük, elrejteni sem tudták előle. Ha úgy látta, levetkőztette őket, hogy megbizonyosodjon arról, rejtegetnek-e pénzt. A nyomozás adatai szerint  

a kisemmizett, otthontalan lányok drogot kaptak „fizetségül”, a háziúr szabálya pedig világos és egyenes volt: aki nem hoz pénzt a konyhára, utcára kerül. 

A prostitúcióra kényszerítés mellett kiegészítő jövedelemforrásként árulta a kristály néven ismert pszichoaktív szert, ebben fia is segítségére volt. A rendőröknek csak több hetes felderítés után sikerült kézre keríteniük a gyanúsítottat. Október 7-én este vonultak ki a kistarcsai ingatlanhoz, majd házkutatást tartottak. Az apát és fiát elfogták, ruhájukban és a ház több pontján is alufóliába csomagolt fehér poros pakkokat találtak, amelyekben a gyorsteszt alapján kristály volt.

A 47 éves F. Mártont és 20 éves fiát bilincsben vitték kihallgatásra. Az apa állandó jövedelemmel, bejelentett munkahellyel nem rendelkezik, kihallgatásán nem tett vallomást. Azóta letartóztatták, ellene emberkereskedelem és kényszermunka, valamint új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt indult eljárás. Fia ellen új pszichoaktív anyaggal visszaélés megalapozott gyanúja miatt folyik az eljárás, ő szabadlábon védekezhet.

Nyitókép: PoliceHungary / YouTube

#Baleset-bűnügy#kistarcsa#prostitúcióra kényszerítés#emberkereskedelem#kábítószer-kereskedelem#drogdíler#elfogás#Videó

Címlapról ajánljuk