Baleset-bűnügy

A szomszédok többször hallottak üvöltözést abból a lakásból, amiből kivetette magát egy fiatal nő Újbudán

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 8. 7:13

A helyszínt drogkereső kutyákkal is átkutatták.

A XI. kerületi Szurdok utcában egy 20 éves nő öngyilkos próbált lenni, kivetette magát egy újbudai ház negyedik emeletéről, írja a Bors. Az ugrást túlélte, azóta kórházban kezelik. A szomszédokat megdöbbentette az eset, a rendőrök állítólag drogkereső kutyákkal is átkutatták a lakást. A nő a párjával élt együtt, sokat hallották őket veszekedni. Szerintük a nő azért próbált öngyilkos lenni, mert csúnyán összeveszett a párjával.

Igazából látásból ismertük egymást Diával, néha köszöntünk egymásnak. A párját is csak látásból ismerem, ő egy nála jóval idősebb férfi, gondolom vele együtt is élt. Már többször hallottunk üvöltözést a lakásukból, de nem gondoltuk, hogy végül baj fog történni. Úgy tudom, hogy az ugrást is egy ilyen balhé előzte meg, szerintem dulakodtak is, ami miatt Dia végül az öngyilkosság mellett döntött

– mondta az egyik szomszéd.

Egy másik lakó elmondta, hogy a nő a belső udvarra esett, aminek következtében csúnyán beverte a fejét. A mentősök kórházba szállították, de azóta a szomszédok nem tudják, milyen állapotban van.

A szomszédok azt is elmondták, hogy sok rendőr érkezett a helyszínre, állításuk szerint drogkereső kutyákat hoztak, hogy átkutassák a lakást, ahol az incidens történt.

Ha önnek, vagy a környezetében valakinek segítségre van szüksége, hívja az éjjel-nappal működő ingyenes lelkisegély vonalat a 116-123-as számon.

Nyitókép (illusztráció): Pexels

#Baleset-bűnügy#öngyilkosság#kísérlet#ugrás#újbuda#emelet

Címlapról ajánljuk