Baleset-bűnügy

„Igen, pedofil vagyok és bűnös!” – Az egyik leghíresebb osztrák színész bukott le

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 7. 17:57

Florian Teichtmeisternek több tízezer pedofil felvétele volt otthon. Öt éven át pszichoterápiára kell majd járnia.

Két év börtönt és elmegyógyintézeti elzárást kapott öt évre felfüggesztve pedofíliáért Florian Teichtmeister, az egyik legismertebb mai osztrák színész – írja a Népszava

A férfit az élettársa jelentette fel a fotógyűjteményéért, amelyeken kiskorúak láthatók lenge öltözetben bizarr pózokban.

A rendőrök összesen 91 ezer felvételt találtak, amely gyerekekkel szembeni szexuális visszaéléseket tartalmazott. A Népszava szerint 2008-tól 2021-ig gyűjtögette a képeket és a videókat, a lebukása óta pszichológiai kezelésen vesz részt, és napi három grammnyi kokainfogyasztásáról is elvonták.

Igen, pedofil vagyok és bűnös!


– mondta Teichtmeister a bíróságon. A művésznek öt évig hetente pszichoterápiára kell járnia, és szintén hetente a bíróság előtt igazolnia szükséges, hogy sem alkoholt, sem drogot nem fogyaszt.

A 24.hu szerint a színész 20 éve van a pályán, játszott Jancsó Miklós Oda az igazság című filmjében is, amelyben Janus Pannoniust alakította. Most ő játssza Ferenc Józsefet a Fűző című filmben, melyet Ausztria az idei Oscar-díjra is nevezett. A bíróság előtt most elbúcsúzott a színpadtól, és azt mondta, van egy másik foglalkozása, azt kívánja majd gyakorolni.

Nyitókép: Florian Teichtmeister a bíróság előtt. Fotó: Reuters/Lisa Leutner.

#Baleset-bűnügy#florian teichtmeister#osztrák#színész#pedofil#bíróság#ítélet

Címlapról ajánljuk