Baleset-bűnügy

Videón: elfogták a férfit, aki csonkítással fenyegetett meg egy rendőrnőt

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 25. 8:32

Többször is a TEK-et és a BRFK-t fenyegette, ez lett az eredménye.

A Nemzeti Védelmi Szolgálat még aznap elfogták azt a férfit, aki a közösségi médiában csonkítással fenyegetett meg egy nagykátai rendőrnőt. A posztját követő néhány órán belül már kattant a kezén a bilincs, közölték a Facebookon, ahol a férfi elfogásáról készült videót közzé is tették:

Közölték, hogy a korábban elkövetett hivatalos személy elleni erőszakos bűncselekményeket folyamatosan figyelemmel kísérik, így került a látókörükbe az a 29 éves tápiósági lakcímű, de ismeretlen helyen tartózkodó férfi, aki többször tett közzé olyan zavaros megfogalmazású posztokat az egyik közösségi oldalon, amikben hol a TEK-et, hol a BRFK-t fenyegette.

A férfi néhány napja közölt egy olyan már konkrétabb tartalmú posztot, amelyben a Nagykátai Rendőrkapitányság bűnügyi vizsgálóját fenyegette bántalmazással, illetve csonkítással. Emiatt fordult a Nemzeti Védelmi Szolgálathoz a Nagykátai Rendőrkapitányság vezetője 2023. augusztus 23-án. A 29 éves férfi, akivel szemben korábban többször intézkedett a rendőrnő, felfüggesztett szabadságvesztés hatálya alatt áll, ellene több erőszakos bűncselekmény, többek között hivatalos személy elleni erőszak miatt folyt büntetőeljárás. Mindezek mellett a Nagykátai Rendőrkapitányság és a Központi Nyomozó Főügyészség is körözte.

Nyitókép: NVSZ / Facebook

#Baleset-bűnügy#fenyegetés#tek#brfk#elfogás

Címlapról ajánljuk