Baleset-bűnügy

„Az édesapja papucsában járkál, nem tudjuk, mi lesz” – árván maradt a vétlen sofőr 13 éves kislánya

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 15. 7:27

Hosszúpályinál nemrégiben két kocsi ütközött össze, a balesetben pedig a vétlen sofőr, egy 51 éves férfi meghalt. A hozzátartozókat és a csendes hajdúsági település lakóit is megrázta a tragédia, az áldozat pedig korábban két feleségét is eltemette. Csabának most a 13 éves kislánya maradt árván. 

Mint arról szombaton a Híradó is beszámolt, a Hajdú-Bihar megyei Hosszúpályinál két kocsi ütközött össze, a balesetben a vétlen sofőr, egy 51 éves férfi halt meg, ketten pedig könnyebben megsérültek. Szabályosan közlekedett, amikor egy kisteherautó vezetője áttért a menetirány szerinti bal oldalra, majd frontálisan karamboloztak.


A Blikk arról ír, hogy a férfi egy ismert és jó kedélyű építési vállalkozó Hosszúpályiban, a csendes hajdúsági település lakóit és a hozzátartozókat megrázta a tragédia. Az áldozatnak egy 13 éves kislánya maradt árván, Csaba halála az önkormányzat dolgozóit is megrendítette. Jelenleg folynak az egyeztetések, kihez kerül majd Ada – tudta meg a lap.

Amikor az édesanyja meghalt 2018-ban, Ada még alig volt hatéves, fel sem fogta igazán. Na, meg ott volt neki támaszként a testvérem. Most Ada szíve összetört, az édesapja papucsában járkál, nem tudjuk, mi lesz

– mondta Erika, az elhunyt férfi nővére.

Arról is beszélt, hogy jelenleg „a gyász nyomja rá a súlyát minden percükre”, de azon lesznek, hogy megadjanak mindent Adának, és gondoskodjanak róla. Mint írja a lap, a családnál jelentkezett az a vállalkozó is, akinek a sofőrje hibázott a balesetnél, és vállalta, hogy a totálkáros autó helyett kap egy újat a család, valamint a kislány tanítását, nevelését is támogatná.

Azt hittük, Csabát és a gyermekét több tragédia már nem érheti. Két feleségét is eltemette, mindkettőt gyógyíthatatlan betegség vitte el, de ő megrázta magát, azt mondta, valakinek fel kell nevelnie a gyerekeit, a sajátját és a nevelt lányát is, akiknek mindent megadott

– mondta Nagy József, aki a kisváros egyik építkezésénél dolgozik. 

Nyitókép: RTL Híradó

 

#Baleset-bűnügy#hosszúpályi#halálos baleset#árván maradt gyerekek#frontális ütközés

Címlapról ajánljuk