Baleset-bűnügy

„Belehalok, ha börtönbe kell mennie” – aggódik a gyermekpornóval vádolt férfi nagymamája

rtl.hurtl.hu

2023. július 13. 7:20

Szexuális tartalmú fotókat zsarolt ki lányoktól. 16 áldozatról tudnak a nyomozók.

A Ráckevei Járásbíróságon kellett megjelennie A. Adriánnak, akit többek között gyermekpornográfiával vádolnak, a tetteiért pedig több év börtönbüntetést is kaphat, írja a Blikk.

Az ügyészség négy év börtönt kért, de azt korábban nem fogadtam el, csak részben ismerem el a történteket. Ezért is vannak most a szembesítések

– nyilatkozta a lapnak a vádlott.

Emlékeztetnek rá: a vádirat szerint a Csepel-sziget egyik településén élő – ma már felnőtt – férfi még nem volt 18 éves, amikor elkezdett szintén fiatalkorú lány ismerőseitől, illetve partnereitől erotikus vagy szexuális tartalmú képeket kérni. Később a kívánalmainak eleget tevő lányok közül többet ismét megkeresett. Azt mondta nekik, zsarolni kezdte valaki, és ha nem küld a fenyegetőnek további, hasonló jellegű fotókat róluk, a korábbi felvételeket is nyilvánosságra hozzák.

Mint írják, a nyomozók szerint az ismerősei telefonjából is szerzett meg pikáns képeket lányokról. Ezután egy ismert közösségi oldalon a saját nevén, vagy álprofilt létrehozva megkereste a fotókon látható személyeket. A kapcsolatfelvétel után szintén előadta a zsarolós mesét, még több képet követelve tőlük. 

A módszereivel elérte, hogy a lányok közül többen további erotikus vagy a szexualitást nyíltan ábrázoló fényképeket, illetve videófelvételeket küldjenek. Arra is sikerült rávennie ezzel a módszerrel egy lányt, hogy szexuális kapcsolatot létesítsen vele, illetve, hogy azt telefonnal rögzítsék, írja a lap.

A Blikk felkereste A. Adrián nagymamáját, aki nyilatkozott is a lapnak:

Azt mondtam Adriánnak, belehalok, ha börtönbe kell mennie. Kétszer kaptam infarktust, többször már nem szeretnék. Ha leültetik, inkább búcsúzzunk el, örökre. Egyébként nagyon jó gyerek az unokám, gyógyszereket szállít, valamint nekem is rengeteget segít. Csendes, nyugodt fiú, nem durva és egyáltalán nem is erőszakos. Nem akarom elhinni, amivel vádolják, soha nem bántalmazott senkit.

A lap megjegyzi:  Adriánon kívül másik három fiatalt is meggyanúsítottak, de az ő ügyüket elkülönítették.  A nyomozó hatóság a közleményében összesen 16 áldozatról számolt be.

Nyitókép (illusztráció): Pexels

#Baleset-bűnügy#szexragadozó#szex#erotikus képek#csepel#adrián#zsarolás

Címlapról ajánljuk