Baleset-bűnügy

„Elbúcsúztam a már halott gyermekemtől. Én magam öltöztettem fel” – megrázó interjút adott az Egerben meghalt négyéves kislány édesapja

rtl.hurtl.hu

2023. július 9. 15:03

A kislány pénteken lett rosszul Egerben. A 4 éves kicsihez hiába érkezett meg pillanatok alatt a segítség, az orvosok a szakszerű ellátás ellenére sem tudták megmenteni.

Ahogyan arról az rtl.hu is beszámolt, szörnyű tragédia történt pénteken Egerben. Egy 4 éves kislány váratlanul rosszul lett, és hiába érkezett meg mentőhelikopterrel pillanatok alatt a segítség, már nem lehetett megmenteni. A kislány nagymamája a Borsnak zokogva idézte fel, hogy a mentőhelikopter személyzete 70 percen át próbálta újraéleszteni unokáját, de nem jártak sikerrel. „Kimondták azt, amit soha nem szerettünk volna hallani. Én csuktam le Dorina szemét” – fogalmazott.

„Én magam öltöztettem fel, úgy vitték el a szállítók.”

Most a kislány édesapja mesélte el a Borsnak a történteket. Elmondása szerint a gyereket volt élettársa gondozta, miután ő elköltözött otthonról, de jó viszonyban maradtak. Három nappal a kislány, Dorina halála előtt egy rosszullét miatt már el kellett menni orvoshoz, gyógyszereket is kapott.

Már láttam a jegyzőkönyvet, amiből kiderült, hogy a lányom halálát tüdőgyulladás okozta. Dorina az állapotából adódóan szinte mindig feküdt, igaz, néha felvettük vagy beültettük az etetőszékbe

– mondta a Borsnak az apa, aki az egri kórházban dolgozik, és amint kiderült, mi történt, a főnöke egyből volt párja otthonához vitte. Amikor az épülethez ért, már látta, hogy a mentők a kislánya nélkül távoznak.

Egy pillanat alatt megértettem, hogy ez csak a legrosszabbat jelentheti. Felrohantam a lakásba, és elbúcsúztam a már halott gyermekemtől. Én magam öltöztettem fel, úgy vitték el a szállítók. Azóta óránként rám tör a sírás, de egyébként úgy gondolkodom, hogy Dorinának ennyit osztottak, és legalább nem szenvedett sokat

– mondta el a gyászoló férfi a lapnak.

A négyéves Dorina sohasem tanult meg beszélni, de a Bors beszámolója szerint a szüleivel jól kommunikált, ők mindig megértették, mit szeretne. A kislánnyal az édesanyja a születésétől fogva otthon volt, hiszen a kicsit 24 órás felügyeletet igényelt. A Bors szerint az apa is aktívan kivette a részét a gyermek gondozásából. Ahogy írták: ő fürdette Dorinát, és gyakran lenyírta a haját.

Hozzászólna?

Nyitókép (illusztráció): MTVA/Bizományosi: Lehotka László

#Baleset-bűnügy#eger#bazilika#4 éves#apa

Címlapról ajánljuk