Baleset-bűnügy

Láncfűrésszel, horrormaszkban támadt az oroszlányi pecásokra egy bedrogozott ámokfutó

rtl.hurtl.hu

2023. június 11. 19:48

Csak a szerencsén múlt, hogy nem történt tragédia.

Egy harmincas éveiben járó maszkos ámokfutó randalírozott egy láncfőrésszel Oroszányban, egy folyóparton péntek éjszaka, értesült a Blikk. A lap információi szerint a férfi bedrogozott állapotban érkezett, és még a fűrészt sem sikerült beindítania.

Egy helyi azt mesélte a lapnak: „Először a pecások felé vette az irányt, akiket elkezdett fenyegetni, ezért kihívták a rendőröket. Egy férfi és egy nő járőrpárosa érkezett elsőként, de hiába szólították fel, hogy hagyja abba, csak még inkább bekattant, és próbálta beindítani a kezében lévő gépet. Ám annyira be volt állva, hogy össze sem jött neki. Közben azt üvöltötte, megdöglenek a rendőrök, és mindenkit megöl”.

A rendőrök végül sokkolóval terítették le a férfit a második próbálkozásra. Először csak a láncfűrészt ejtette el, ám felvett egy boxert. Ekkor a rendőrök magasabb erősségre kapcsolták a sokkolót, ami már elegendőnek bizonyult az őrülttel szemben.

A tó környékén senki nem tudja, honnan keveredett oda a maszkos ember. A Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség felfegyverkezve elkövetett hivatalos személy elleni erőszak miatt folytat nyomozást, s már a láncfűrészes letartóztatását is elrendelték.

Mint arról az RTL Híradó szemtanúkkal részletesen beszámolt, szombaton Budapesten, egy másik őrjöngő ellen is sokkolót vetettek be a rendőrök. Az a férfi meghalt intézkedés közben:


Nyitókép: Ügyészség

#Baleset-bűnügy#láncfűrész#oroszlány#maszk#támadás#peca#őrjöngés

Címlapról ajánljuk