Baleset-bűnügy

Egy nő és egy férfi holttestére bukkantak egy szegedi lakásban

rtl.hurtl.hu

2023. május 13. 10:27

A rendőrség emberölés gyanújával indított nyomozást. 

Két holttestet találtak a rendőrök egy szegedi lakásban – közölte a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság. Az esetről szóló szűkszavú közleményben csak annyit közöltek, hogy a holttestekre szombat hajnalban bukkantak rá, hozzátéve, hogy felmerült az idegenkezűség gyanúja, és a nyomozók vizsgálják az eset körülményeit.

Az MTI információi szerint egy férfi és egy nő holttestét találták meg, Felsővároson, egy Dankó Pista utcai társasház egyik lakásában. A bűncselekmény egy hatlakásos, kétszintes társasház egyik földszinti lakásában történt. 

A saroképület egyik utcafrontját kordonnal vették körül a rendőrök. A lakásnál fehér kezeslábasba öltözött helyszínelők dolgoztak kora reggeltől kezdve – tapasztalta a helyszínen az MTI tudósítója.

Egy nő és egy férfi holttestére bukkantak egy szegedi lakásban
Rendőrök helyszínelnek egy szegedi társasház előtt 2023. május 13-án. Hajnalban két holttestet találtak az épület egyik lakásában. Fotó: MTI/Donka Ferenc

A szomszédok szerint a lakást egy külföldi, Távol-Keletről származó, harmincas éveiben járó nő bérelte, akinek egy hasonló korú magyar barátja volt.

A police.hu oldalon közzétett közlemény szerint az esettel kapcsolatban emberölés bűntett gyanúja miatt indult eljárás. Az MTI információi szerint a rendőrség nem keres elkövetőt.

Nyitókép: Rendőrök helyszínelnek egy szegedi társasház előtt 2023. május 13-án. Hajnalban két holttestet találtak az épület egyik lakásában. Fotó: MTI/Donka Ferenc

#Baleset-bűnügy#emberölés#gyilkosság#szeged#holttestek#rendőrség

Címlapról ajánljuk