Baleset-bűnügy

Véletlenül elgázolta a kisfiú az apját, az anya néhány órával később tudta meg, hogy terhes

rtl.hurtl.hu

2023. május 8. 21:48

Egy váltó okozta a balesetet. 

Borzasztó családi tragédia történt egy Utah állambeli otthonban: 

a 23 éves Jonathan Rodriguez belehalt sérüléseibe, amikor az egyik fia bemászott a család autójába, és véletlenül elgázolta, amikor meghúzott egy hibás váltót 

– közölte a rendőrség.

A baleset május 6-án, helyi idő szerint délután fél öt körül történt, írja a LadBible

A jármű Rodriguez édesanyját, a 47 éves Soniát is elütötte, miközben a lejtőn haladt lefelé. Annak ellenére, hogy a mentőszolgálat megpróbálta megmenteni a kétgyermekes apukát, Rodriguezt a helyszínen halottnak nyilvánították. Az édesanyja jelenleg is kórházban van.

Egy nappal a tragédia után – miután komplikációk miatt ő is sürgősségire került – Jonathan felesége, Daisy megtudta, hogy terhes a harmadik gyerekükkel. A balesett előtt fogalma sem volt róla, hogy gyermeket várnak. 

Rodriguez sógornője, Sara Munoz azt nyilatkozta: „a nővérem férje, Jonathan Rodriguez az édesanyjával, Sonia Rodriguezzel együtt megpróbálta megakadályozni, hogy a jármű tovább guruljon a lejtőn fekvő udvaron. De sajnos az erőfeszítéseiknek az lett az ára, hogy a teherautó összezúzta őket. A mentősök megpróbálták újraéleszteni Jonathant, de a helyszínen halottnak nyilvánították. Édesanyját, Soniát a kiterjedt sérülései miatt életmentő repülővel szállították kórházba, és jelenleg több műtét áll előtte.”

Nyitókép: Facebook 

#Baleset-bűnügy#gázolás#tragédia#utah#santaquin

Címlapról ajánljuk