Baleset-bűnügy

„Még most is borsódzik a hátunk” – hetekig hevert holtan nyaralójában a nádudvari férfi

rtl.hurtl.hu

2023. április 16. 21:08

Tibort jól ismerték a helyiek.

„Gyakran összefutottunk, kedvesen köszönt és mosolygott, máskor csendben pecázott. Megszokott látvány volt, először viszont fel sem tűnt senkinek, hogy elmaradt. Egy-két hét elteltével viszont már különös volt, akkor kezdett gyanakodni mindenki” – mondta egy helybéli a Nádudvaron elhunyt Tiborról, akinek holttestét egy nyaralóban találták meg a rendőrök, írja a Ripost.

A férfi egyedül élt a nyaralóban, és jól ismerték a helyiek, viszont senkinek sem tűnt fel a baj, amíg meg nem jelentek a rendőrök. „A szomszédainak lett különös, hogy nem bukkant fel, így kihívták a zsarukat, ők találták meg a házban Tibi holttestét. Még most is borsódzik a hátunk attól, hogy hetekig is bent feküdhetett” – mondta a lapnak egy helyi lakos.

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság közigazgatási eljárás keretében nyomoz a férfi halálának ügyben, tehát valószínűleg nem történt bűncselekmény. Egy másik helyi azt nyilatkozta: „Azért, ha látásból is, de sokan ismerték őt, így lesújtott minket a halála, főleg, hogy annyi ideig feküdt ott bent. Nagyon sajnáljuk, hogy ilyen körülmények között ment el...”.

Nyitókép: rtl.hu

#Baleset-bűnügy#nádudvar#nyaraló#halott#férfi

Címlapról ajánljuk