Baleset-bűnügy

Álruhában, egy szupermarketben találta meg a rendőrség azt a két gyereket, akiket az anyjuk rabolt el majdnem egy éve

rtl.hurtl.hu

2023. február 7. 19:38

Missouriból tűntek el tavaly márciusban.

Elrabolta a saját gyerekeit egy amerikai anya, ám a gyerekeket véletlenül felismerték egy szupermarketben, még úgy is, hogy álruhában voltak – írja az Independent.

Adrian és Brooke Gilley-t egy észak-floridai Winn Dixie élelmiszerboltban találták meg szökevény édesanyjukkal együtt. A két gyereket 11 hónappal azelőtt rabolta el az anyjuk missouri otthonukból. 

High Springs rendőrsége elmondta, hogy február 1-jén egy rutinszerű ellenőrzés során egy Winn Dixie áruházban vásárolva találták meg a 12 éves Adrian Gilleyt, a 11 éves Brooke-ot és édesanyjukat, a 36 éves Kristi Nicole Gilleyt. A gyerekek személyleírása szerepelt az eltűnt gyerekek központi adatbázisában.

Gilley-t – aki a gyerekek biológiai anyja, de nem az ő gyámsága alatt állnak – emberrablás miatt kiadott elfogatóparancs alapján vették őrizetbe. A rendőrség közölte, hogy a gyerekeket a floridai Gyermek-és Családügyi Hivatalnál helyezték el, és hamarosan visszatérhetnek a családjukba.

A két gyerek 2022. március 15-én került be az eltűnt gyerekek adatbázisába. Gilley ellen tavaly július 13-án adtak ki elfogatóparancsot, arról azonban nem sok mindent tudni, hogy mi váltotta ki az állítólagos emberrablást.

Nyitókép: Liberty Police

#Baleset-bűnügy#Missouri#florida#eltűnt gyerekek#álruha#szupermarket

Címlapról ajánljuk