Baleset-bűnügy

Ezért nem jó ötlet szénné tetováltatni az arcod, ha drogdíler a választott hivatásod

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2022. december 22. 15:43

Az év pro tippje Kaliforniából: elég könnyen felismernek a rendőrök az utcán, ha rosszban sántikálsz, miközben csak feltételesen vagy szabadlábon.

Jellegeztes, csaknem egész arcát beborító tetoválása buktatott le egy kaliforniai drogdílert december 17-én, közölte a reddingi rendőrség a Facebookon.

Az 58 éves Harrison Branumot (aki a tetoválástól eltekintve kiköpött Walter White a Breaking badből) egy rendőrjárőr szúrta ki az utcán, és mivel jól ismerte a férfit, tudta, hogy elvileg szigorú bűnügyi felügyelet alatt áll. Branum ugyanis csak feltételesen szabadult nemrég a börtönből, ahol családon belül erőszak miatt töltötte büntetését.

McGann járőr megszólította a férfit, aki azonban nem állt le vele beszélgetni, inkább menekülőre fogta és bezárkózott a közelben lévő lakásába.  

A rendőrt erősítést kért, aminek megérkezése után Harrison Branum önként kijött a házából. A rendőrök megbilincselték, nem tanúsított ellenállást. Amikor megmotozták, jelentős mennyiségű kábítószergyanús anyagot találtak nála, feltehetően metamfetamint.

A házkutatás során még több, eladásra kiporciózott drog és mérleg is került elő. A rendőrök összesen csaknem negyed kiló kábítószert foglaltak le Harrison Branumtól, és kábítószerkereskedelem gyanújával letartóztatták.

#Baleset-bűnügy#egyesült államok#kalifornia#drogdíler#tetoválás

Címlapról ajánljuk