Baleset-bűnügy

Videón, ahogy a halál jeges lehelete megcsap három autóst a 4-es főúton

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2022. október 13. 19:26

Egy sofőr valamiért áttért a szemközti sávba és csak az utolsó utáni pillanatban húzta vissza a kormányt. A szembejövő autós szinte hozzápréselődött a szalagkorláthoz, hogy elkerülje az ütközést, autója tükre így is letört.

Hajszál híján halálos frontális ütközés történt október 12-én, szerdán, este fél hét előtt pár perccel a 4-es főúton, Ebes és Hajdúszoboszló között, a Hajdúszoboszló keleti lehajtó közelében. Az esetet egy arra haladó autó fedélzeti kamerája rögzítette, a felvételt a Budapesti Autósok YouTube-csatorna tette közzé.

A hátborzongató videón az látszik, hogy egy autós valamiért áttért a menetiránnyal szemközti oldalra és hosszú másodpercekig haladt szembe a forgalommal, két szembejövő autóssal való karambolt is kockáztatva. 

Az első vétlen sofőr az aszfalt széléig kihúzódva még viszonylag nagy oldaltávot tartva el tudta kerülni az ütközést, a második azonban már kénytelen volt teljesen a szalagkorlátig lekormányozni az autóját, de még így is alig fért el a szembejövő mellett. A két autó oldala kis híján összeért, a második vétlen autós tükre le is tört.

A vétkes sofőr láthatóan a tükrök összeakadására eszmélt fel és húzódott vissza saját sávjába. A károkozás után nem állt meg, hanem haladt tovább a hajdúszoboszlói lehajtóig.

#Baleset-bűnügy#frontális ütközés#baleset#károkozás#4-es főút#hajdúszoboszló#ebes

Címlapról ajánljuk