Baleset-bűnügy

Egy gyilkosság gyanúsítottja egy hideg mcdonald’s-os sült krumpli miatt balhézott, de ráfázott

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 19. 17:02

Elfelejtette, hogy körözik.

Az Atlanta Journal szerint a 24 éves Antoine Simst azért körözték, mert nem ment el a bírósági tárgyalására egy 2018-as üggyel kapcsolatban, melyben őt és két társát azzal vádolják, hogy felgyújtottak egy autót, benne egy nő holttestével, miután balul sült el az egyik kábítószerüzletük – vette észre a 24.hu.

A szabadlábon védekező Sims nyomkövetővel a lábán ellátogatott egy, a Kennesaw-ban található McDonald'sba. Itt keveredett vitába az étterem dolgozóival, miután szomorúan konstatálta, hogy hideg sült krumplit szolgáltak fel neki. Ahelyett, hogy újat kapott volna, a dolgozók felajánlották neki, hogy visszatérítik a rendelés összegét pár nap múlva. Ez a megoldás nem tetszett Simsnek, ezért fenyegetőzni kezdett:

Jobb, ha adsz nekem egy kibaszott friss krumplit!


Ezután durvult el a helyzet, ugyanis az étterem dolgozói megkérték Simset, hogy távozzon az étteremből, és ne is jöjjön vissza soha többet. Az ekkor már a helyszínen tartózkodó rendőrök szintén ezt kérték a férfitől, aki erre csak még dühösebb lett:

„Nem, félek maguktól, most ültem le három évet” – szólt oda a járőröknek, majd mikor egyikük elindult felé, fogta magát, és elfutott.

Menekülés közben még megpróbált betörni egy harmadik emeleti lakásba is, de sikertelenül. Elfogása után a rendőrök 31 gramm marihuánát is találtak menyasszonya autójában, Sims ellen pedig újabb eljárás indult.

Nyitókép: Visual Karsa on Unsplash

#Baleset-bűnügy#körözés#mcdonalds#sültkrumpli#amerika#szökés#911

Címlapról ajánljuk