Baleset-bűnügy

Megtalálták a Visegrádnál eltűnt lány holttestét

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2022. július 1. 16:21

A szerdán tiltott helyen való fürdőzés közben eltűnt 16 éves lány holttestére a Duna budapesti szakaszán bukkantak rá kajakozók.

A Duna budapesti szakaszán találták meg a Visegrádnál eltűnt kislány holttestét, közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság péntek délután.

A rendőrséget kajakozók riasztották pénteken tíz óra körül, azzal, hogy az Újpesti vasúti híd közelében holttest van a vízben. A Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai megállapították, hogy a június 29-én Visegrádnál eltűnt 16 éves lány holttestét találták meg.

Bűncselekményre utaló körülmény nem merült fel, az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság közigazgatási hatósági eljárást folytat.


Ahogy az rtl.hu is beszámolt róla, a tragédia előzménye az volt, hogy a visegrádi kompkikötőnél hárman – egy 14 éves fiú, egy 7 éves kislány és 16 éves nővére – fürdőzött a Dunában. A fiú és a két lány derékig mentek bele a vízbe, azonban pár lépés után hirtelen elmerültek az erős sodrású vízben. A fiú a kislányt még ki tudta menteni, de a nővére eltűnt a folyóban.

A rendőrség korábbi közlése szerint szerint az vezetett a tragédiához, hogy a fiatalok üzemi területen mentek a folyóba, ahol tilos fürödni, ráadásul a szüleik sem voltak velük. 

Nyitókép: RTL Híradó

#Baleset-bűnügy#visegrád#baleset#duna#holttest#megtalálták#tragédia#családi tragédia#fiatal#fürdőzés#tiltott

Címlapról ajánljuk