Az álommeló

Múltjáról vallott Vajtó Detti: Nem érzem, hogy bárkit is megkárosítottam volna – interjú Az álommeló második helyezettjével

Hamberger DávidHamberger Dávid

2023. május 18. 18:07

Az álommeló jelöltje az utolsó pillanatban csúszott le a dobogó legfelső fokáról, de egy percig sem szomorkodott. Egy kis pihenés után azonnal belevetette magát a munkába. Egy kriptovalutákon alapuló közösségimédia-oldalon dolgozik, és újra sok időt tölthet a fiával. Vajtó Dettivel az MLM-es múltjáról, Az álommeló forgatásáról és a párkapcsolatokról is beszélgettünk.  

Mi történt veled a forgatás óta?

A forgatások után két hétig csak pihentem. Fizikailag, mentálisan és érzelmileg is elfáradtam. Hiába nagy a munkabírásom, ritkán kerül az ember ehhez hasonló szituációba. Most itthonról dolgozom, egy kriptoprojektet hozunk be Magyarországra.

Az egyik feladatban is kriptovaluta-befektetést raktál Balogh Levente portfóliójába.

Igen, már három éve ezzel foglalkozom. Most van egy blokklánc alapú közösségimédia-platform projekt, amiben nagyon nagy fantáziát látok. Emellett a gyermekemmel töltöm az időm nagy részét.


Milyen volt újra hazatérni a fiadhoz?

Nagyon jó érzés volt újra a saját ágyamban aludni és a fiammal lenni. Ilyen sokáig még sosem voltam távol otthonról. A fiatal jelölteknek nyilván buli volt, hogy összeköltözünk több hétre, de nekem a fiam és a három cicám miatt kicsit más volt a helyzetem. Bár a hoteltől öt percre lakom, csak ritkán tudtam hazaszaladni.  

A műsorban nagyon alázatosan fogadtad, hogy nem te lettél a győztes. Milyen érzések voltak benned akkor?

Minden kudarcot úgy fogok fel, hogy azután biztosan valami jobb jön majd. Ha nem így gondolkodnék, akkor nem tudtam volna ilyen nyugodtan beszélni a kiesésem után. Egyébként ahogy egyre jobban megismertem Leventét, rájöttem, hogy ezzel az emberrel akarok dolgozni. Tisztában vagyok a képességeimmel, és nem akarom, hogy nagyképűnek hasson, de tudtam, hogy ha megismer, akkor nem lesz számára kérdés, hogy velem akarjon dolgozni.


Ahhoz képest, hogy az elején nem hittél az egészben, fenekesül felforgatta az életed a műsor.

Két éve gyakorlom a transzcendentális meditációt napi szinten. Ezt a technikát használom arra, hogy ráfókuszáljak, és bevonzzam az életembe a „szerelemprojekteket”. 

Sokan kritizáltak, amiért MLM-es voltál. Hogyan kezelted ezeket a negatív kommenteket?

Egy idő után már nem olvastam őket, az elején még egy-kettőre válaszolgattam, de azt gondolom, hogy aki ilyen negatív, az irigy, rosszindulatú, vagy MLM-sérült. 

Én 15 évig ebből éltem, nem gondolom, hogy megkárosítottam bárkit is. 

Sokan sztereotípiákban gondolkoznak. Aki épített már MLM-et, és sikeres volt, az tudja, hogy mennyi munka van ebben. Nagyon jó kapcsolatom volt az összes fogyasztómmal. Illetve én végig egy cégnél voltam, nem ugráltam ide-oda. Elköteleztem magam, hittem a termékben, és ezt az információt adtam át embereknek. Én is a cég termékeit használtam (használom a mai napig). Épp ezért voltam hiteles. 

Ha valaki lerajzol egy MLM-hálózatot, akkor általában egy piramisforma rajzolódik ki.

Ezt azok mondják, akik nem látják át a rendszert és a marketingtervet. 

Ahol én dolgoztam, ott mátrixforma volt. A rendszert úgy kell elképzelni, hogy ha valakinek tízszer annyi forgalma van egy adott mélység-szélesség mátrixban, mint nekem, akkor tízszer annyit is keres. Hiába van alattam. Ezt egy általános másodikos osztályos matematikai tudással ki lehet számolni. 

Összességében mit tanultál a műsortól?

Hatalmas tapasztalás volt számomra. Megtanultam, hogy ilyen kőkemény satuban is tudok teljesíteni. Voltak, akik el is sírták magukat a feladatok miatt. Én csak kétszer sírtam, de az is a gyerek miatt volt. A másik nagy tanulság az volt, amikor Leventével megtörtént az a bizonyos félreértés. Megtanultam, hogy ezt a nagyon kemény és határozott attitűdömet picit diplomatikusabban kell kezelnem.

Milyen tervekkel vágsz neki a jövőnek?

Hát párom ugye még nincs (nevet). Szakmailag szerencsére sok lehetőség közül válogathatok. Több cég megkeresett. Hamarosan eldöntöm, melyik mellé teszem le a voksom.  

Nem kerestek fel udvarlók a műsor után?

Dehogynem. Többen rám írtak, de ilyen szempontból zárkózottabb vagyok. Kevés embert engedek be az életembe. Ettől függetlenül, ha valaki szimpatikus, akkor elindulhat egy beszélgetés.

#Az álommeló#vajtó detti#interjú#mlm#ma#Videó#balogh levente

Címlapról ajánljuk