0:17
A KonyhafőnökA Konyhafőnök
Eszter rombuszhalból készült étele
2018. április 11. 21:10
A második feladatban rombuszhalak vártak a versenyzőkre, persze a főzés előtt a Séf bemutatta, hogyan is kell kifilézni a halakat. Ráadásul egy plusz húst is társítaniuk kellett az ételükhöz, úgyhogy volt izgalom a kóstoláson!
Vajon megfuttatjuk a gyömbért, abban keszítjük el a halat, hozzá öntjük a kókusztejet, a lime levet és a lime reszelt héját. 5 percig sütjük a halat a serpenyőben.
A rizst megfőzzük, majd hozzáadjuk az apróra vágott kolbászokat, egy fél tojást és pankómorzsat. Ebből formázunk kis hengereket és olajban kisütjük őket.
Répábol, zöldség hamozóval vékony szeleteket keszítünk, pár masodpercig vajon pirítjuk serpenyőben, majd apróra vágott kaporral ízesítjük.
Kövess minket, és értesülj a friss hírekről a Facebookon is!
Követem