A Konyhafőnök

Lazac steak kuszkusz répával és vajas hagymával

rtl.hurtl.hu

2016. október 10. 20:20

Dave egy majdnem tökéletes ételt készített a zsűri szerint. Ha egy picivel több ízt visz bele, és mindennel egy pillanattal többet foglalkozik, hibátlan is lehetett volna.


Hozzávalók:

olívaolaj, lazac, fokhagyma, rozmaring, kuszkusz, hagyma, fokhagyma, vaj, gomba, spenót, tejszín
 

Recept:

Olívaolajon lepirítjuk a lazacot, majd hozzáadjuk a fokhagymát, rozmaringot, és azzal locsoljuk, míg el nem készül.

A kuszkuszt megfelelő vízennyiséggel felforraljuk, hagyjuk állni, hogy megpuhuljon. A hagymát lepirítjuk, és hozzáadjuk a vajat. A gombákat felvágjuk, majd lepirítjuk.

A spenótot hagymával, fokhagymával, tejszínnel készítjük. Leturmixoljuk ezt az elegyet, hozzáadjuk a vajat, hogy krémesebb, lágyabb legyen.
 

 
#A Konyhafőnök#lazac#1. feladat#molnár dávid#recept

Címlapról ajánljuk