0:17
A KonyhafőnökA Konyhafőnök
Lazac steak kuszkusz répával és vajas hagymával
2016. október 10. 20:20
Dave egy majdnem tökéletes ételt készített a zsűri szerint. Ha egy picivel több ízt visz bele, és mindennel egy pillanattal többet foglalkozik, hibátlan is lehetett volna.
Hozzávalók:
olívaolaj, lazac, fokhagyma, rozmaring, kuszkusz, hagyma, fokhagyma, vaj, gomba, spenót, tejszín
Recept:
Olívaolajon lepirítjuk a lazacot, majd hozzáadjuk a fokhagymát, rozmaringot, és azzal locsoljuk, míg el nem készül.
A kuszkuszt megfelelő vízennyiséggel felforraljuk, hagyjuk állni, hogy megpuhuljon. A hagymát lepirítjuk, és hozzáadjuk a vajat. A gombákat felvágjuk, majd lepirítjuk.
A spenótot hagymával, fokhagymával, tejszínnel készítjük. Leturmixoljuk ezt az elegyet, hozzáadjuk a vajat, hogy krémesebb, lágyabb legyen.
Kövess minket, és értesülj a friss hírekről a Facebookon is!
Követem