A Konyhafőnök

Kitálalnak a pincérek – így állnak bosszút a vendégeiken!

rtl.hurtl.hu

2015. október 12. 15:26

Panaszkodott már valamiért egy étteremben a személyzetnek? És arra gondolt-e, hogyan állnak utána bosszút? Mutatunk pár példát!


 


 

 


 
  • amikor a vendég azt kéri, hogy készítsük el újra a rendelését, mert nem tetszik neki rajta valami, visszaviszem, megmikrózom és ugyanazt a tányért újra elé teszem. Majd később megkérdem, hogy elégedett-e, és a válasz: „igen, sokkal jobb így”!
  • többször előfordult már, hogy elejtettem a kenyeret, de mégis kivittem a vendégnek.
     
  • sosem láttam még, hogy az éttermünk asztalterítői ki lettek volna mosva.
     
  • sosem mossuk el az ezüst evőkészletet, csak addig engedjük rá a vizet, amíg a kajamaradék le nem jön róla.
     
  • minden alkalommal kézzel tálalok, nem érdekel, mennyire koszos a kezem.
     
  • egy alkalommal beledugtam a nyelvem egy srác koktéljába, úgy ellenőriztem, hogy rendben van-e.
     
  • amikor arra utasít a főnököm, hogy takarítsam ki a vécét, mindig ugyanazt a törölközőt használom, amivel az asztalokat törlöm le. Nem érdekel különösebben, felszolgáló vagyok, nem takarító.
     
  • az étterem, ahol dolgozom, penészes kaját szolgál fel. De attól félek, hogy ha elmondom valakinek, kirúgnak.
     
  • étteremben dolgozom, és betegen mentem ma be, mert nem tudtam senkivel műszakot cserélni. Egyébként is, mindenkinél jellemző az, hogy még betegen is munkába áll.
     


 

#A Konyhafőnök#konyhafőnök 3#étterem#gusztustalan#villanyleó#0-24

Címlapról ajánljuk