0:17
A KonyhafőnökA Konyhafőnök
Kitálalnak a pincérek – így állnak bosszút a vendégeiken!
2015. október 12. 15:26
Panaszkodott már valamiért egy étteremben a személyzetnek? És arra gondolt-e, hogyan állnak utána bosszút? Mutatunk pár példát!
- amikor a vendég azt kéri, hogy készítsük el újra a rendelését, mert nem tetszik neki rajta valami, visszaviszem, megmikrózom és ugyanazt a tányért újra elé teszem. Majd később megkérdem, hogy elégedett-e, és a válasz: „igen, sokkal jobb így”!
- többször előfordult már, hogy elejtettem a kenyeret, de mégis kivittem a vendégnek.
- sosem láttam még, hogy az éttermünk asztalterítői ki lettek volna mosva.
- sosem mossuk el az ezüst evőkészletet, csak addig engedjük rá a vizet, amíg a kajamaradék le nem jön róla.
- minden alkalommal kézzel tálalok, nem érdekel, mennyire koszos a kezem.
- egy alkalommal beledugtam a nyelvem egy srác koktéljába, úgy ellenőriztem, hogy rendben van-e.
- amikor arra utasít a főnököm, hogy takarítsam ki a vécét, mindig ugyanazt a törölközőt használom, amivel az asztalokat törlöm le. Nem érdekel különösebben, felszolgáló vagyok, nem takarító.
- az étterem, ahol dolgozom, penészes kaját szolgál fel. De attól félek, hogy ha elmondom valakinek, kirúgnak.
- étteremben dolgozom, és betegen mentem ma be, mert nem tudtam senkivel műszakot cserélni. Egyébként is, mindenkinél jellemző az, hogy még betegen is munkába áll.
Kövess minket, és értesülj a friss hírekről a Facebookon is!
Követem