A Konyhafőnök

Íme a két versenyző, akik közül kikerül Magyarország Konyhafőnöke!

rtl.hurtl.hu

2014. október 2. 20:05

Már csak egy nap választja el a versenyzőket a győzelemtől és kiderül, hogy vajon Rozina vagy Kálmán lesz a konyhafőnök.

Saját választású fogást kellett készíteniük a versenyzőknek, melyeket felszolgálnának a gasztronómia két jelentős alakjának. A döntő előtti adásban nem a zsűritagok kóstolják és bírálják az elkészült ételeket, hanem Zsidai Zoltán Roy, étterem tulajdonos és a műsorból már ismert Pataky Péter. Ráadásul a vendégek nem tudták melyik ételt ki készítette. Óriási feszültség nehezedett a versenyzőkre, főleg Rozina érezte magát elveszettnek egyedüli nőként. Az izgalom látszott munkáján, mégis ő teljesítette legjobban az első feladatot.

A második körben a játékosoknak egy háromfogásos menüt kellett bemutatni, de nem egyedül, hanem a séf segítségével, aki most a konyhafőnök pozícióját töltötte be. Erős iramot diktált, amit  Kálmán ügyesen követett, azonban Marci és Rozina lemaradozott néha. 

A két lassú ellenfél közül Rozina lehet ott a végső küzdelemben, mivel az első megmérettetésen ő dolgozott a legjobban. Vetélytársa pedig a makacs Kálmán lesz.

#A Konyhafőnök#verseny#séf#cikk#menü#étterem

Címlapról ajánljuk