A Konyhafőnök

A középdöntő harmadik fordulója

rtl.hurtl.hu

2014. szeptember 24. 20:05

A szerdai adásban a sárga és a zöld csapat mérték össze erejüket. Nagy volt a tét, hiszen hat pontot szerezhettek a versenyzők, mellyel akár a csapatversenyt is meg lehetett nyerni.

Az első körben egy könnyű előételt kellett összedobniuk a versenyzőknek, melyekhez különböző színű alapanyagokat használtak fel. A sárgák a piros ládát kapták, a zöldek pedig a zöldet. Az utóbbi csoport vezetője András lett, mégis Rozina ragadta meg az irányítást. A feszültség tapintható volt a konyhájukban. Mindezek ellenére a feladatért járó egy pontot sikerült megszerezniük, így magabiztosan álltak a második kihívás elé.

A második feladatnál kiegyensúlyozottabbnak mutatkoztak a csapatok, főleg a sárgák, Rozina vezetésével. Csapattársai bíztak a határozott lányban, aki azonban nem volt biztos tudásában, hanem Péter támpontjait követve osztotta ki a feladatokat. Ismét ők kapták meg a két pontot. 

Ezúttal is a harmadik kör volt a legfontosabb, hiszen három pont járt a győzteseknek, mellyel megszerezhették a vezetést. Mivel az előző feladatot a sárgák nyerték, ők választhattak először sajtot, amely a fő alapanyaga az elkészítendő fogásoknak. Mindkét csapat bevállalós ételt készített, mellyel könnyen elbukhattak volna. Nagyon kicsin múlt, hogy ki szerezi meg a vezetést. A sárgák egy hajszállal ugyan, de ők kapták meg a pontokat. 

#A Konyhafőnök#középdöntő#harmadik#forduló

Címlapról ajánljuk