A Konyhafőnök VIP

Éneklő versenyzőktől zengett a Konyhafőnök VIP stúdiója

rtl.hurtl.hu

2021. december 14. 21:45

A hátráltatások ellenére a hírességek igazi partihangulatot varázsoltak a konyhában, de egy valakinek most is távoznia kellett a versenyből.

A döntőhöz közeledve a versenyzők még inkább bizonyítani szeretnének a Michelin-csillagos séfeknek, ám a hatalmas nyomás ellenére is fesztiválhangulat robbant ki a konyhában.

A középdöntő hetedik napja egyből egy hátráltatással kezdődött. Az előző napon előnyt szerző Tornóczky Anita kiválaszthatta egyik versenytársát, akinek a főétele mellé egy desszertet is készítenie kellett. A bóbitás tyúkos szívatás után Anitának egyértelműen Leilára esett a választása.

A kezdeti feszültség után gyorsan kitört a banzáj a konyhában, Schobert Norbi táncolva vitte ki az ételét a séfek elé, miközben a Hosszú fekete haj című slágert énekelte:


Csonka Bandi is mosolyt csalt versenytársai arcára. A színész egy rögtönzött koncerttel kedveskedett a többieknek, akik hálásan fogadták produkcióját:


A java viszont csak ezután következett, hiszen a teleport doboz most is meglepetést tartogatott az egyik séfnek. Zé kivételesen egy levelet rejtett a mágikus szerkezetbe, hogy egy poénos vallomással szívassa meg Jenőt. Bár a séf tetszését nem igazán nyerték el a műsorvezető sorai, a többiek hangosan nevettek az üzenet hallatán. 

„Azt hittem, bepisilek a röhögéstől” – mondta Muri Enikő.    


A nap végén Muri Enikő és Schobert Norbi kerültek a veszélyzónába, egyikük pedig könnyes búcsút vett a Konyhafőnök VIP versenyétől:      

    
A Konyhafőnök VIP minden hétköznap este 20:10-kor újabb izgalmas résszel folytatódik az RTL Klubon.

 

 

#A Konyhafőnök VIP#RTL Klub#rtl#musical#fesztivál#hangulat#koncert#tornóczky anita#gyenesei leila#schobert norbert#csonka bandi#muri enikő

Címlapról ajánljuk