A Konyhafőnök VIP
A Konyhafőnök VIP
Eke Angéla kacsamell steakje
2017. április 11. 20:40
A kacsa és a csípős, mégis édeskés chutney jól sikerült ötlet volt, azonban a püré több vajat kívánt volna. Nézd meg itt a kóstolást!
Alapanyagok:
lilahagyma, szezámolaj, barnacukor, fahéj, narancs, vaj, tejszín, parmezán, burgonya
Recept:
Készítünk egy nagyon édes-csípős lilahagyma lekvárt, amiben felhasználjuk mind a négyféle erős paprikát. Szezámolajjal és barnacukorral fonnyasztjuk a lilahagymát, majd fahéjjal és narancslével adagoljuk. Ezzel ellenpontozzuk a csípős ízt.
Eközben kacsamell steaket készítünk: vajon folyamatosan 3-3 percenként megforgatjuk serpenyőben.
Tejszínes-parmezános burgonyapürét készítünk. Tálaláskor készítünk a püréből egy kis burgonyapüré-fészket, és ebbe töltjük bele a lekvárt.
Kövess minket, és értesülj a friss hírekről a Facebookon is!
Követem