A Konyhafőnök VIP

Eke Angéla kacsamell steakje

rtl.hurtl.hu

2017. április 11. 20:40

A kacsa és a csípős, mégis édeskés chutney jól sikerült ötlet volt, azonban a püré több vajat kívánt volna. Nézd meg itt a kóstolást!


Alapanyagok:

lilahagyma, szezámolaj, barnacukor, fahéj, narancs, vaj, tejszín, parmezán, burgonya
 

Recept:

Készítünk egy nagyon édes-csípős lilahagyma lekvárt, amiben felhasználjuk mind a négyféle erős paprikát. Szezámolajjal és barnacukorral fonnyasztjuk a lilahagymát, majd fahéjjal és narancslével adagoljuk. Ezzel ellenpontozzuk a csípős ízt.

Eközben kacsamell steaket készítünk: vajon folyamatosan 3-3 percenként megforgatjuk serpenyőben.

Tejszínes-parmezános burgonyapürét készítünk. Tálaláskor készítünk a püréből egy kis burgonyapüré-fészket, és ebbe töltjük bele a lekvárt.

#A Konyhafőnök VIP#eke angéla#csípős#kacsa#recept

Címlapról ajánljuk