A Konyhafőnök VIP

Vanda gyümölcsös-avokádós lazaca „kicsi gesztenyével”

rtl.hurtl.hu

2017. április 5. 20:40

A zsűri szerint Vanda hatalmasat fejlődött, annak is örültek, hogy az avocado krém végül nem került fel a tányérra! Nézd meg itt az értékelést!


Alapanyagok:

gesztenye, sütőtök, só, bors, olaj, vaj, barnacukor, póréhagyma, lazac, cékla, fokhagyma, citrom, szerecsendió, mini kelkáposzta, avokádó, kapor
 

Recept:

Beáztatjuk a gesztenyét, majd kis keresztet vágunk mindegyik tetejére és 200 fokon a sütőbe tesszük. 20 perc múlva kivesszük, és a karikákra vágott sütőtököt is 200 fokon megsütjük kevés barnacukorral. Közben póréhagymát, céklát és fokhagymát pirítunk olívaolajon, majd gesztenyepürével összeturmixoljuk.

A lazacot fokhagymásan gyorsan átsütjük, majd citromot ráfacsarva tálaljuk szerencsendiós krumplipürével. Az avokádós mini kelkáposztát a fokhagymás ízű sütés után szintén pürésítjük. Mindezt egymásra halmozzuk a tálalásnál, majd legvégül kapor kerül a tetejére.

#A Konyhafőnök VIP#dombovári vanda#recept#gesztenye#1. feladat

Címlapról ajánljuk