A Konyhafőnök VIP
A Konyhafőnök VIP
Angyal Andris kacsamelle kék burgonyapürével
2017. április 4. 20:40
A tányérján a kacsa, tehát a főelem sikerült a legjobban a zsűri szerint, azonban azt tanácsolták: ha egy mártás nem sikerül, inkánn nem tálalja ki. Nézd meg itt az értékelést!
Alapanyag:
kacsa, édesburgonya, vaj, só, gyömbér, narancs, szerecsendió, mandula, zöldborsó, csicsóka, bors
Recept:
Felvágjuk az édesburgonyát és megfőzzük, majd vajjal és sóval összeturmixoljuk. Gyömbér levét, narancslét és szerecsendiót adunk hozzá. Díszítésnél pörkölt mandulát és zöldborsót használunk.
A csicsókát meghámozzuk, legyaluljuk, és forró olajban kisütjük.
A kacsacombból mártást készítünk: só, bors, gyömbér. A kacsamellet sózzuk, borsozzuk és megsütjük.
Kövess minket, és értesülj a friss hírekről a Facebookon is!
Követem