Activity

Schobert Lara nem szégyenlős a családja előtt, Kamarás Norbi jobb pasit keresne párjának – ez történt az Activityben

rtl.hurtl.hu

2023. július 17. 21:25

Az Activity legújabb adásában több izgalmas történetet is megosztottak egymással a hírességek. Így például Schobert Lara elárulta, hogyan sétált ki meztelenül szülei vendégei elé, sőt Kamarás Norbi és Kármán Odett kapcsolatát is górcső alá vették a játékosok.

Az este műsorvezetője, Kamarás Norbi elgondolkodott, vajon összeillenek szerelmével, Odettel? A kérdésére hamar megkapta a választ az Activity összes játékosától:

Ne vedd sértésnek, de jobbat nem találsz 

– vágta neki Tóth Zolkó.


Ezek után Schobert Larára is sort kerített az ügyeletes játékmester, aki felhozott egy vicces gyerekkori történetet a lányról. Kiderült, hogy a Schobert család tagjai nem szoktak szégyenlősködni egymás előtt, így előfordul, hogy ruha nélkül jönnek-mennek a házukban. Emiatt azonban Lara egyszer kellemetlen helyzetbe került…


A pucér pillanatok után a kórházas sztorik se maradhattak ki. Tóth Zolkó elmesélte, hogy egyik este furcsa fájdalomra ébredt, de hamar rájött, hogy mi lehet a baj. El is szaladt a kórházba, azonban csak több óra várakozás után jött rá, hogy valamit nagyon benézett.

#Activity#rtl#puskás-dallos peti#Tihanyi Péter#schobert lara#lukács miki#tóth zolkó#kármán odett#kamarás norbi#16. rész

Címlapról ajánljuk