... a szomszéd tehene

Merci mindent bevetett, hogy megszabaduljon a kompromittáló fotóitól – ez történt ...a szomszéd tehenében

rtl.hurtl.hu

2024. február 9. 20:00

Merci épp belemelegedett volna az új feladatába, amikor szembe kell néznie egy nagy félelmével. Ez történt a héten …a szomszéd tehenében.

Ez történt hétfőn, a 26. részben:

Sikerül Verának megbékítenie Mercit? Merci épp belemelegedne az új feladatába, amikor szembe kell néznie egy nagy félelmével. Béla újból bosszút forral, és előkerül egy pozitív covid teszt. Kata számonkéri Nórit, hogy titkai vannak előtte. Kijutnak Laciék időben a repülőtérre, hogy el tudjanak utazni a nyaralásra?

Ez történt kedden, a 27. részben:

Az egyik alapítványi tag megzsarolja az elnököt, Kamillát. Laci és Sára nem várt nehézségekbe ütközik. Kata megzsarolja Nórit a múltjával. Béla és Vera romantikus estét terveznek, de azt nem, hogy betoppanjon egy harmadik személy is. Tibi barátnője féltékeny lesz, de megtalálja a tökéletes módot arra, hogy bizonyítsa, Tibi csak az övé.

Ez történt szerdán, a 28. részben:

Laci és Sára nyaralásuk első napján nem őszinték a fiaikkal, Sára mégis megsértődik, amikor kiderül, Tibinek fontos titka van előtte. Nóri vegyes híreket kap egy fiúról. Katát újabb meglepetés éri Nórival kapcsolatban. Merci összeütközésbe kerül a törvénnyel. Laci és Sára szorult helyzetben találják magukat.

Ez történt csütörtökön, a 29. részben:

Mikor lesz végre vége Béláék covid karanténjának? Vivien el akarja pusztítani Ottót, a baglyot, és azt állítja, az megtámadta. Sárának haza kell térnie a „nyaralásból”. Nóri összejön valakivel. Sárát betörőnek nézik. Laci lebukik Béla előtt, aki újabb bosszút tervez egykori barátja ellen.

Ez történt pénteken, a 30. részben:

Nórit teljesen elvarázsolja a kapcsolata, de több probléma is felmerül, és Nóri kénytelen titokban tartani, hogy együtt van a fiúval. Merci megpróbálja elérni, hogy a producere visszavonja a kompromitálló plakátokat, és talán a karma is segít neki. Laci azzal szembesül, hogy az edzőterme óriási bajban van.

#... a szomszéd tehene#rtl#ez történt#összefoglaló#6. hét#Merci#fotó#plakát#sorozat#béla#laci#vera#kata#nóri#tibi#sára

Címlapról ajánljuk