A Konyhafőnök

Családi főzések, Thomas Anders-féle meglepetések és elfolyt desszertek A Konyhafőnökben

rtl.hurtl.hu

2022. június 16. 22:35

Miközben egy óriási világsztár is beugrott, hogy izgalmas feladatokkal és hasznos tanácsokkal segítse a versenyzőket, a döntősök újra csapatokban főztek. Ezúttal azonban saját szereteikkel állhattak egy pultba, hogy együtt meneteljenek a Fináléig.

Elérkezett a Finálé előtti utolsó megmérettetés: a top3 az első feladatban szeretteik segítéségével főzhetett. Evelin és Luca az anyukáikkal, Patrik pedig unokahúgával ragadott fakanalat. Mielőtt azonban belelendültek volna a közös munkába, három óriási láda várt rájuk, amelyek közül választaniuk kellett.

Miközben Luca a szeretet ládáját fogta ki, Evelinre szúrós alapanyagok vártak, Patriknak pedig csupa mirelit alapanyaggal kellett megbirkóznia.

Úgy tűnt, hogy ez a teher túlságosan nagy volt a kék kötényes srácnak, aki teljesen befeszült a feladattól. Mentora rá is pirított, hogy szedje össze magát, ráadásul két elemét is kidobatta vele.

Ájuldozás kerülgetett a stressztől.


A többi pultban is nagy volt az izgalom, kifejezetten Evelinéknél, akinek az anyukája viccesen elmesélte, hogy miért kérdezget annyit kislányától: azt mondták neki otthon, ha hátráltatja a lányát, akkor inkább haza se menjen.


A TOP3 ráadásul nemcsak a Michelin-csillagos séfeket és Fördős Zét készültek lenyűgözni, hanem a saját szakácskönyvvel is rendelkező nemzetközi sztárt. Thomas Anders kedvenc ételeit hozta el a második feladatban – ahol a versenyzők újra egyedül tették magukat próbára –, amit a séfkabátosoknak újra kellett gondolniuk: narancsos-gyömbéres sárgarépa leves, borjú bécsi burgonyasalátával és mangószószos panna cotta állt köztük és a Finálé között.

A desszerttel szinte mindenkinek meggyűlt a baja, azonban ezek között is egyetlen olyan volt, amitől még a Modern Talking frontemberének is elakadt a szava:


A zsűri és a legendás világsztár döntése alapján Bárkányi Evelin lett A Konyhafőnök bronzérmese. Így Rácz Jenő versenyzője, az egykori Fördős Zé-féle sárga csapat tagja, Vajda Luca és Sárközi Ákos versenyzője, Varga Patrik csap össze A Konyhafőnök címért és az ezzel járó 10 millió forintért! Jön a Finálé!

#A Konyhafőnök#rtl#RTL Klub#sárközi ákos#gasztroreality#rácz jenő#bárkányi evelin#fördős zé#vajda luca#varga patrik#thomas anders#világsztár#meglepetés#család

Címlapról ajánljuk