A Konyhafőnök

Sztriptízelő Frohner Fecó, kutyakaját majszoló zsűri és gyilkos chilis költemények – Elindult A Konyhafőnök új évada!

rtl.hurtl.hu

2022. május 2. 22:25

A gasztroreality vadonatúj évadában a versenyzők ismét a Válogatón mutatkoztak be először a zsűrinek, ahol extrém emberekből és tányérokból sem volt hiány. A zsűri fuldoklott, jósoltatott, felgyulladt és egyik ámulatból esett a másikba. Ilyen volt a 9. évad első adása!

Bevonult a stúdióba Fördős Zé, Sárközi Ákos és Rácz Jenő – megkezdődött a versenyző-jelöltek kiválasztása. A Konyhafőnök új évadának első két adásában kiderül, hogy kik azok, akik befőzhetik magukat A Konyhafőnök címért és az ezzel járó 10 millió forintért zajló versenybe.

A Válogató adásokban közel 100 versenyző-jelölt bemutatkozását láthatjuk, akik megpróbálják lenyűgözni a népszerű zsűrit. 

A jelölteknek 30 perces előkészítés után ezúttal is 5 percük van tálalni, akiknek pedig a tányérját méltónak ítéli a két Michelin-csillagos séf és Zé, két igen esetén bekerülhetnek a műsorba. Fördős Zének ezen túlmenően saját döntési jogköre is van: idén is van sárga, azaz Zé-csapat, akik akár egy „igen”-nel is ringbe szállhatnak a fődíjért.

A hobbiszakácsok az ország minden pontjáról érkeznek, rengeteg szakma és korosztály képviselteti magát.

Az első Válogató adás is bővelkedett extrém fazonokban, bizarr alapanyagokban és drámai fordulatokban!

Szívfacsaró történettel indult az évad: Katona Imre táncos karrierje egy tragikus baleset után tört derékba, de a férfi egy pillanatra sem adta fel, és mindent megtesz, hogy teljes életet élhessen. Lelkesedésének köszönhetően most A Konyhafőnök Válogatóján is próbára tette magát. Persze vicces pillanatokból sem volt hiány. Rácz Jenő csúnyán beégett, amikor az egyik Konyhafőnök-jelölt letesztelte a kínai nyelvtudását.

A séf egyébként több versenyző chilis ételét is megízlelte, és meg sem tudott szólalni a sokktól. Ráadásul, mikor megtudta, hogy cayenne-bors is került az egyik kajába, képtelen volt magában tartani a dühét: 

Én befejeztem!


Molitorisz Ádámot különleges képességgel áldotta meg az élet: bármit ki tud szagolni. Legyen szó betegségről, testszagról vagy éppen egy korábban elfogyasztott ételről, előtte nincsenek titkok. Rendkívüli adottságát a zsűritagokon is tesztelte, Zét pedig egyből le is buktatta: 

Van itt egy kis kanosság.


Bizarr alapanyagokból ezúttal sem volt hiány A Konyhafőnök Válogatóján, hiszen az egyik versenyző kutyakaját tálalt fel a séfeknek. Kíváncsi vagy, hogyan reagáltak a megosztó alapanyagra és a belőle készült ételre? Kattints az alábbi videóra!


Frohner Fecó a Nyerő Párosban már „megcsillogtatta” gasztronómiai tudását, ráadásul most is egy tortával készült a Válogatóra. Elmondása szerint az étele a szexualitást szimbolizálja, amihez egy pikáns titkot is elárult. 

Sztorija hallatán Zé teljesen kétségbeesett: vajon Fecó ledobja a textilt A Konyhafőnök stúdiójában?



A séfeknek több jósnő is jövendölt, a műsorvezetőre viszont a frászt hozták, hiszen az egyik versenyző a szemére vetette, hogy rossz úton halad a párkapcsolata. Vajon Zé még megmentheti valahogy a szerelmi életét?


A Konyhafőnök minden hétköznap este 20:00-kor az RTL Klub műsorán.

#A Konyhafőnök#legendák évada#fördős zé#válogató#sárközi ákos#rácz jenő#bizarr#alapanyag#dráma#fordulat#kötény#chili#kutyakaja#szexualitás#kanosság#frohner fecó#sztriptíz

Címlapról ajánljuk