A Konyhafőnök VIP

Járai Máté olvasztott, Rácz Jenő csapdába esett, egy valaki pedig máris kiesett a piros csapatból

rtl.hurtl.hu

2022. november 21. 21:40

Elindult az Elődöntők hete, ezzel párhuzamosan pedig Rácz Jenő megkezdte a pirosak kiképzését. Az első nap égésben, félreérthető tányérokban és fogadásokban gazdag volt. Több hús, sőt vágódeszka is majdnem megégett, Zé pedig mindenáron ki akarta használni, hogy Jenő belesétált a saját csapdájába.

Járai Máté minden vágya az volt, hogy az övé legyen a legjobb tányér az első feladatban, azonban erről le kellett tennie, miután odaégetett egy nagy adag kolbászt. Sőt, ezek után Fördős Zének figyelmeztette, hogy a forró serpenyője miatt el fog olvadni a vágódeszkája.

Kicsúszott az irányítás a kezemből.

– vallotta be Máté.


A kóstoláson Rácz Jenő kissé meglepődött, amikor meglátta Nagy Zsolt tányérját. A színész egyik köretén akadt meg a tekintete, miután eléggé félreérthetőre sikeredett a kompozíció.

Ez mit akar jelképezni?

– kérdezett be a pirosak mentora.

Vajon mire emlékeztette a zsűrit és mit reagált erre Rácz Jenő? Kiderül a videóból:


Zsolt mellett Dobos Evelin tányérja is felpezsdítette a zsűrit. Rácz Jenő annyira büszke volt mentoráltjára, hogy le is fotózta a tálalását, sőt még oda is szúrt egy kicsit a kékeknek:

Megmutatom majd a kék versenyzőknek, jó?

– dicsérte meg Jenő.

A beszólást persze Sárközi Ákos sem hagyta szó nélkül és ezek után a legapróbb hibákat is kiemelte a színésznő tányérján.


A második feladatban nagy falat várt a pirosakra: Rácz Jenő egy igazán összetett étellel készült nekik, amit le kellett másolniuk. A főzés során természetesen nem maradhattak el a vicces pillanatok sem, pláne mivel Jenő megszívatta saját magát. Miután kikötötte, hogy a versenyzői soha többé nem hívhatják pürének a pürét, többször is megszegte saját szabályát, amire Zé azonnal lecsapott.


A nap végén két híresség került veszélyzónába: a zsűri Rubint Rella és Kustánczi Lia közül választotta ki, hogy kinek kell elsőként elhagynia a konyhát Jenő emberei közül.

#A Konyhafőnök VIP#rtl#rácz jenő#gasztroreality#sárközi ákos#fördős zé#Videó#járai máté#dobos evelin#nagy zsolt#rubint rella#kustánczi lia#séffőzés#fogadás#beszólás

Címlapról ajánljuk