Reggeli

Balogh Levente: Az első benyomásom az volt Eszterről, hogy két napig lesz ott

rtl.hurtl.hu

2024. május 6. 14:00

Kása Eszter, Balogh Levente új elnöki asszisztense úgy látja, mosolygós természete miatt az elején sokan nem veszik komolyan. A végén mégis ő nyerte meg Az álommelót.

Véget ért Az álommeló, pénteken kiderült, ki lesz Balogh Levente új elnöki asszisztense. A jelöltek 6 héten át küzdöttek a pozícióért, végül a legjobbnak Kása Eszter bizonyult. Balogh Levente a Reggeliben úgy fogalmazott: nehéz döntés volt, ráadásul napról napra változott az elképzelése. „De a végén mindig a legjobb győz” – tette hozzá. 

Az első benyomásom Eszterről az volt, hogy körülbelül két napig lesz ott

– folytatta. Kása Eszter ennek okát is látja, szerinte az elején nagyon meg volt szeppenve, és az a tapasztalata, hogy mosolygós, kislányos kisugárzása miatt nehezen veszik komolyan. 

Balogh Levente ezt tapasztalta is, úgy fogalmazott: mindig, amikor megijesztette, akkor kiderült, hogy Eszter nem egy kislány, hanem egy nő. 

Aztán rendszert csináltam belőle, hogy mindig megijesztettem. Tudtam, hogy rejtett tartalékai vannak, elő akartam csalogatni

 – fűzte hozzá az üzletember, aki szerint új elnöki asszisztense „nem dumál össze-vissza”. 

Mikor kezdi Eszter a munkát? Mire fogja az első fizetését költeni? És hogyan élte meg a döntőt? A fenti beszélgetésből mindez kiderül. 

#Reggeli#rtl#Videó#Az álommeló#kása eszter#balogh levente#elnöki asszisztens#nyertes#döntő

Címlapról ajánljuk