Kultúra

Danny DeVito mindent megtudhatott volna Drew Barrymore szerelmi életéről

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2024. május 2. 20:55

Drew Barrymore a kétezres évek elején együtt dolgozott Danny DeVito-val, és valahogy a színész házában hagyta a szexpartnereiről írt listáját. Az volt a szerencséje, hogy Danny DeVito nem találta meg a fecnit.

A kétezres évek elején Danny DeVito mindent megtudhatott volna Drew Barrymore szerelmi életéről, derül ki a CNN cikkéből.

A Drew Barrymore Show szerdai adásában Ross Matthews, Tony Dokoupil, Nate Burleson és Vladimir Duthiers voltak színésznő vendégei, és egyebek mellett arról beszélgettek, hogy a nyolcvanas években született nők gyakran vezetnek listákat a telefonjukon a szexpartnereikről.

Amikor erre terelődött a szó, az 1975-ben született Drew Barrymore elárulta, hogy neki is volt korábban saját szexlistája.

Annak idején én is írtam listát, csak papírra, tollal. Én vagyok a világ legrendetlenebb embere, folyton elhagyok mindent. A listát is ottfelejtettem valakinek a házában.

Mint kiderült, ez a valaki nem volt más, mint Danny DeVito, aki akkoriban a Jószomszédi iszony című vígjátékot rendezte, Drew Barrymore főszereplésével.

Drew Barrymore az egyik filmes jegyzet hátoldalára írta fel a saját szexlistáját (hogy miért, az nem derült ki), majd a fecni valahogy elkeveredett tőle.


A szexlista ügye egyébként a műsor egyik 2022-es epizódjában is szóba került, amiben pont DeVito volt a vendég. A színész azzal viccelődött, hogy másolatot készített róla, és önéletrajzi könyvében közzé is teszi. Aztán persze megnyugtatott mindenkit, hogy soha nem került elé a szeme elé lista: „Megőrzöm a titkodat.”

Nyitókép: Drew Barrymore és Danny DeVito 2003-ban, közös filmjük New York-i premierjén – Fotó: Jim Spellman/WireImage)

#Kultúra#drew barrymore#danny devito#szex#szexlista

Címlapról ajánljuk