Kultúra

Cher elárulta, miért kosarazta ki Elvist

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2024. május 2. 20:22

Cher ideges lett, amikor megtudta, hogy Elvis szeretne vele randizgatni.

Szerdán a The Jennifer Hudson Show vendége volt Cher, amiben egyebek mellett színes szerelmi életéről is vallott a Rock and Roll Hírességek Csarnokának legújabb tagja, írja a CNN.

Az örökifjú díva, a még csak 77 éves énekesnő a beszélgetős műsorban elmagyarázta, hogy miért nem volt hajlandó anank idején Elvis Presley-vel randevúzni.

„Ez azért volt, mert ideges voltam. Ismertem a körülötte lévő embereket. És nem arról volt szó, hogy rossz emberek lettek volna” – mondta Cher. „Csak azért utasítottam vissza, mert feszélyezett a hírneve.”


Az Oscar-díjas színésznő azt is bevallotta, hogy alapvetően félénk típus, amikor nem munkakapcsolatról van szó, és különösen félénk a férfiakkal szemben.

„Azért járok randizok fiatal férfiakkal, mert a hozzám korban illő férfiak öregek. Illetve most már mind meghaltak, de korábban mindig féltek közeledni hozzám – mondta Cher, hozátéve, hogy mindig inkább a fiatalabb férfiak voltak kezdeményezőbbek vele. A popikont legutóbb a 38 éves Alexander „AE” Edwards rapperrel boronálták össze a bulvárlapok, emlékeztet ezzel kapcsolatban a CNN.

Nyitókép: Cher 2002-ben, Elvist alakítva, a VH-1 Dívák műsorában – Fotó: Michael Caulfield/WireImage

#Kultúra#cher#elvis presley#randevú#szerelem#elutasítás#kikosarazás

Címlapról ajánljuk