Fókusz

A parkolási bírságot gyűjtő lány és a srác, akinek mindig a haja az első – VV Vera és VV Dudu a két új villalakó

Forgó ViktorForgó Viktor

2024. május 8. 20:50

Újabb két beköltözővel bővül ma este a ValóVilág Villa: bemutatjuk VV Dudut, aki bulizás előtt két órát foglalkozik a hajával, hogy tökéletesen álljon. És ismerjék meg VV Verát, aki imádja a rendet, viszont nem bírja elviselni a körülményes embereket, főleg ha éhes vagy fáradt, vagy a kettő egyszerre. A lány furcsa gyűjtőszenvedélyéről is mesélt: már több százezer forint parkolási bírságot halmozott fel.   

VV Dudunak az egyik legfontosabb dolog az életében, hogy mindig jól álljon a haja. 

Általában egy 2 órát eltöltök vele, ha megyek bulizni. Ha nem jó, újra megmosom. És általában ezért szoktam késni, ha kések valahonnan, mert a hajam az első, aminek jól kell állnia 

– árulta el.

Az újdonsült beköltöző azt mondja, nincsenek gátjai, és nem is nem is nagyon tudnak neki parancsolni.

Meghallgatom mindenki véleményét csak általában nem fogadom meg 

– állapítja meg magáról.

Hogyha éhes vagyok és fáradt egyszerre, akkor nagyon hisztis tudok lenni és olyankor jobb, ha nem szólnak hozzám

 – így mutatkozott be a Fókusznak VV Vera.

Viszont ha jól van lakva és kipihent, akkor VV Vera egy életvidám, mindig mosolygós lány. De azonnal legörbül a szája, ha valaki teszetosza és körülményes, és attól is feszült lesz, ha nem figyelnek rá. Ennek ellenére azt mondja, semmilyen bosszantó körülmény nem térítheti le a nyeremény felé vezető útról.  

A fő motivációja, hogy megismerje a saját határait, és persze a pénz, amivel a mostanra tetemes összegre rúgó parkolási bírságait szeretné kifizetni.

Svájci rendszámú autóm van, illetve a telefonszámom is külföldi, nincs nálam apró, nem tudok jegyet venni, meg sokszor voltam úgy vele, hogy csak 5 percre ugrok be. Majd gyűltek az anyós ülés alatt a bírságok, el lett felejtve, nem fizettem be

– árulta el. 

Hogy hogyan fogadják őket a Villában és sikerült-e VV Noéminek a gyufás játékkal másfél milliót hozni a konyhára, kiderül az RTL+ előfizetői számára. 

Kövesse a ValóVilág12 villalakóinak mindennapjait élőben az RTL+ streamingfelületén!

#Fókusz#Videó#ValóVilág#vv vera#vv dudu#rtl#parkolási bírság

Címlapról ajánljuk