Az álommeló

Misi gazdának jó élmény volt Az álommeló döntőseivel üzletelni: A csajok szimpatikusak, aranyosak voltak

rtl.hurtl.hu

2024. május 3. 16:44

Régi ismerős tért vissza Misi gazda személyében az RTL képernyőjére. A Házasodna a gazda 2. évadában szerepelt, ezúttal azonban nem szerelmet, hanem egy jövedelmező üzletet keresett Balogh Leventével, az elnök úr jelöltjein – Eszteren és Rachelen – keresztül. Az rtl.hu-nak nem csak erről, hanem a Házasodna a gazda legújabb évadáról is mesélt, és azt is elárulta, milyen a viszony közte és Józsi gazda között.

Szilágyi Mihály és a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei gazdák célja, hogy újjáélesszék a helyi gyümölcsipart, ezért Misi gazda kapva kapott az alkalmon, hogy lecsaphasson az RTL Cápájára, Az álommeló elnök urára, Balogh Leventére.

Már nemcsak termelünk, hanem fel is dolgozzuk a gyümölcsöt. 3 éve kísérletezünk vele, de 1 éve robbant be az üzlet

– mondta az rtl.hu-nak.

Az álommelóban nem Balogh Leventével tárgyalt személyesen, hanem az elnök úr két legjobb jelöltjével, valamint a tavaly elnöki asszisztensi pozícióba került Keserű Balázzsal, akit azóta Balogh Levente már előléptetett.

Király volt a helyszín is, jól kitalálták az egészet. A csajok szimpatikusak, aranyosak voltak, nehéz lehetett győztest választani közöttük. 

Fentről néztem a reakcióikat, sasoltam őket, hogy mi fog történni. Ahogy jöttek fel a lépcsőn, ők is meg voltak illetődve” – mesélte a gazda, aki elmondása szerint még mindig kicsit lámpalázas a kamerák előtt.

„Már 25 éve csinálom, nemcsak gazda vagyok, hanem üzletember is. Megdolgoztam őket rendesen, lehet túlzásba is vittem, de amit a két kezemmel termeltem meg, azt nem engedhetem át könnyen. Amit ott láttunk, lehet játéknak gondolni, de az a valóság volt” – tette hozzá.

Szilágyi Mihály azt is elárulta, hogy valódi üzletet még nem tudtak kötni, mert gyümölcslevei és -pépei annyira népszerűek, hogy a szeptemberi szüretig egyszerűen nem tudnak szállítani Balogh Levente kávézóiba. 

A kapcsolat viszont megmaradt, és szerinte az Eszter és Rachel által kisajtolt feltételek jó alapot jelenthetnek a további együttműködéshez.

Természetesen a Házasodna a gazda legújabb évada is szóba került.

Nézem-e a gazdát? Hogyne, persze! Én vagyok a legnagyobb rajongója, de nem azért, mert benne voltam, elmondom miért: bemutatja a gazdák életét, hogy ki-mit csinál. 

Nem csak arról van szó, hogy ki megy oda, a műsorban bemutatják a gazdaságokat is” – mondta.

Misi gazda egyébként minden évadból új barátokat szerez.  Az agrárágazat legnagyobb hazai szakkiállításán, ahol a Házasodna a gazda külön standjánál találkozhatnak. „Eljött hozzám Józsi gazda is, és tapasztalatot cseréltünk. Én bírom, jó fej csávó. Voltak nálam a kislányaival, elég jól összebarátkoztunk” – elevenítette fel Misi gazda a kedves emlékeit, aki úgy gondolja, nagyon izgalmas lesz, hogy József gazda visszatér a Házasodna a gazda idei évadában.

#Az álommeló#Az álommeló#rtl#misi gazda

Címlapról ajánljuk