„Ez a műsor megmutatta számomra, hogy értékes ember vagyok” – interjú Roxival, a 2022-es Mestercukrász győztesével
2:00„Volt, amikor állt a forgatás, mert szakadtunk a röhögéstől” – A Mestercukrász séfjei elárultak pár kulisszatitkot a 2. évadról
1:43„Ez egy új kezdet!” – Roxi csak az utolsó pillanatban hitte el, hogy megnyerheti a Mestercukrászt
2:12MestercukrászFördős Zé a Mestercukrászban: Ha engem valaki meghív vendégségbe, csupa jó dologra számíthat
2:00Mestercukrász„Volt, amikor állt a forgatás, mert szakadtunk a röhögéstől” – A Mestercukrász séfjei elárultak pár kulisszatitkot a 2. évadról
1:43Mestercukrász„Ez egy új kezdet!” – Roxi csak az utolsó pillanatban hitte el, hogy megnyerheti a Mestercukrászt
2:29MestercukrászGábor minél tovább szeretne menetelni, hogy barátnőjével megnyithassák a cukrászdájukat
2:34MestercukrászZsombi a Mestercukrász miatt tanult meg sütni, viszont sosem kóstolja meg a desszertjeit
Nápolyi pizzát és poké bowlt is kóstoltunk a SopronFestenA tavalyi évhez hasonlóan idén is a SopronFesttel indítjuk el a fesztiválszezont. A pünkösdi hosszú hétvégén immár második alkalommal lehet bulizni és jókat enni a Lővér Kempingben.
Elsők között jártunk Budapest legújabb római pizzázójában: Bigantikus élmény volt!A nápolyi pizzák divatja valószínűleg sosem fog leáldozni, de arra van esély, hogy a római stílusú olasz kedvenc is hasonló népszerűségre törjön. Ehhez viszont még több olyan hely kell, mint Újlipótváros legújabb gyöngyszeme.
7 bombasztikus baconös kaja, amire nem tudsz nemet mondaniAz emberek két csoportba tartozhatnak: akik szeretik a bacont, és akik még nem kóstolták. Mert ha egyszer beleharaptok a baconbe, az olyan, mintha a tömény boldogságba harapnátok bele. :D
Ropogós grillcsirke, szaftos krumpli és hideg prosecco: minden, ami kell a boldogsághozKépzelj el egy helyet, ami csak a jó minőségű, ropogós grillcsirkéről szól! Igen, ilyen is van Budán: a Fény utcai piac aljában nyitott meg a Rotisserie by Bereznay Tamás.
Epres-túrós piteEperszezonban végtelenül sokféle desszert közül lehet választani. Miért pont ezt a puha tésztás, sok-sok túrótöltelékes epres pitét hagynád ki?
Nem tudom, mit főzzek ma – Indiai tarhonyás hús és zöldborsópörkölt tarhonyávalA tarhonyában az a király, hogy készíthető húsosan és borsósan is. De bármilyen más hús nélküli pörkölthöz vagy raguhoz is szuper köret lehet!
Mi legyen az ebéd hétvégén? – Gyors kaják pünkösdreÚjabb hosszú hétvége, ami nem mással kecsegtet, mint a pihenés ígéretével. Ha ti is azt érzitek, rá kell pihenni a nyárra pünkösdkor, akkor ezek a gyorsan elkészíthető receptek jó barátaitok lesznek.
Gyümölcsös kuglófA kuglófba, ha nem rakunk semmit, akkor is van egy kis bája… Viszont ha megbolondítjuk egy kis szezonális és némi aszalt gyümölccsel, az tejesen más dimenzióba repíti. Elő a kuglófformákkal!
A kebabon túl: a 3 legjobb street food IsztambulbanNemrég Isztambulban jártam egy gasztrotúrán, és bár már voltam a városban, ismét elámultam azon, hogy milyen csodás ez a hely. Ezúttal ráadásul alkalmam volt egy kicsit jobban elmélyedni a street foodok világában is, ebből hozok nektek egy válogatást.
„Elképesztő, hogy milyen üzeneteket kapok” – interjú a Mestercukrászból kizárt versenyzővel, Jellyvel
„Én sütni jöttem, nem a Mónika Show-ba” – Katát sokkolta Jelly kiborulása, és a forgatás utáni telefonbeszélgetésükben sem volt köszönet
„Egyszer próbálkoztam tortákkal, és akkora káosz lett a konyhában, hogy a világomat nem tudtam” – interjú Juhos Jocival, a Mestercukrász séfjével, aki nem süt sütit otthon
Kata majdnem feladta, Szabi ki akarta cselezni a zsűrit, Liptai Claudia pedig dalra fakadt a Mestercukrászban
8:56Fókusz„Ha valami nagyon tökéletesnek tűnik, biztos, hogy nem az” – a Mestercukrász győztese 17 évig élt együtt egy nárcisztikus férfival
Bulvár„Egy beteg ember játékszere voltam” – 17 évig tartó, mérgező kapcsolatáról vallott a Mestercukrász győztese