Külföld

Szexelő párt videóztak egy zsúfolt parkban

rtl.hurtl.hu

2024. május 3. 10:46

Felrobbant a TikTok egy videótól, amin egy takaró alatt szexelő párt lehet látni New York egyik parkjában. 

Több mint ötvenmilliós nézettséget ért el a TikTokon egy hétfőn közzétett videó, amin azt lehet látni, ahogy egy pár egy zsúfolt New York-ki parkban szexel fényes nappal egy takaró alatt. A felvétel helyi idő szerint vasárnap délután készült, a manhattani Battery Parkban.

„Élvezni próbálunk egy gyönyörű vasárnap délutánt New York-ban” – írta a videóhoz az azt közzétevő nő.


A videó a magyar TikTokos közönséget is elérte, egy több mint ezer like-ot kapott hozzászólásban valaki közölte, hogy a „Jászai téren ez takarás nélkül is megtekinthető.”

A videón látni, hogy a park zsúfolásig van emberekkel, köztük sok gyerekkel, de ez a takaró alatt mozgó párt egyáltalán nem zavarta, akik egy második videó tanúsága szerint egészen naplementéig ott maradtak, és folytatták a testmozgást:

@ammepooh #stitch with @✨️ Myriam ✨️what are they doing??? allday??? #blanket couple #couple #blanketcouple #nyc #blanket ♬ original sound - tdliche0


Az esettel kapcsolatban a New York Post című lap megemlítette, hogy a nyilvános szeretkezés illegális New York városában, és közszeméremsértésért akár börtönbüntetés is járhat.

Nyitókép: TikTok / girlsorwomen

 

 

#Külföld#tiktok#new york#park#szex#pár#takaró

Címlapról ajánljuk