Külföld

Felvette a kamera, hogyan futtatta hatéves fiát a gyilkossággal vádolt apa

rtl.hurtl.hu

2024. május 1. 17:59

Egy futópadon egyre növekvő sebességgel, egyre meredekebben futtatta a gyereket, mondván, hogy az „túl kövér.” A gyerek leesett, apja visszadobta a futópadra. Felkavaró felvétel.

Felkavaró videófelvételt tettek közzé a New Jersey állambeli Ocean City bíróságán arról, hogyan bánt hatéves fiával Christopher Gregor. A biztonsági kamerák egy fitneszteremben rögzítették, ahogyan a férfi egy futópadon egyre növekvő sebességgel, egyre meredekebben futtatja a gyereket, mondván, hogy az „túl kövér”, írta meg a New York Post.

A CourtTV.com által megszerzett videó 2021márciusában készült. Az látható rajta, hogy a fiú, Corey Micciolo egy darabig sprintel a futógépen, de aztán nem bírja tovább és leesik róla. Gregor felemeli a fiát és visszadobja a futópadra, miközben mintha megharapná Corey fejét.

A 31 éves Gregort fia meggyilkolásával vádolják, ha bűnösnek találják, életfogytiglani börtön vár rá. A fiú ugyanis tizenkét nappal a fitnesztermi eset után kórházba került. Zavarodott volt, szédült, szavai összefolytak és hányingere volt. A CT vizsgálat közben rohamot kapott és már nem sikerült újraéleszteni.


Az igazságügyi szakértő szerint a fú tompa ütések okozta szív- és májzúzódások, illetve az ezek miatt fellépett gyulladás következtében halt meg. A sérülések négy-tizenkét órával a fiú halála előtt keletkeztek. 

A szakértő szerint egyértelműen bántalmazás történt.

Gregort azután tartóztatták le, hogy a nyomozók megnézték a fitnesztermi felvételeket. Az apa elutasította a vádalkut, amely 30 év börtönt jelentett volna számára, jelenleg is óvadék lehetősége nélkül, előzetesben várja az ítéletet. 

Nyitókép: Daily Viral / X

#Külföld#gyilkosság#apa#családon belüli erőszak#bántalmazás

Címlapról ajánljuk