Belföld

„Miskolcra megyek, aludjak nálatok? Köszi, de nem írtad meg, hol laktok!” – Magyar Péter berobbant a TikTokra is

rtl.hurtl.hu

2024. április 24. 8:19

Magyar Péter a TikTokon azt is elárulta, hogy mi a kedvenc filmje, és hogy szereti a BMW-ket.

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője kedd este egy órán át élőben válaszolt a kérdésekre a TikTok-csatornáján a pécsi tüntetés után. Már az első percben annyi kérdést kapott, hogy alig tudta elolvasni őket, és ez a tempó végig fennmaradt, írja a részletes összefoglalójában a Telex.

Az egyik Magyar Péternek szegezett kérdés az volt, hogy 2026 előtt van-e esély előrehozott választásra? Magyar szerint igen, de csak akkor, ha június 9-én olyan eredményt érnek el, ami „ami a Karmelitából és a Holdról is látszik, hogy megijedjenek a fiúk”.

A tiktokozás közben kiderült, hogy Magyar Péter békepártinak tartja magát, és azzal kritizálta a Fideszt, hogy szerinte a párt háborús helyzeteket teremt azzal, hogy katonákat küld Csádba. Kedvenc filmje a Keresztapa trilógia, ugyanakkor szereti az Elfújta a szélt is. Szomorúnak tartja a Fradi és a Gazprom kapcsolatát, valamint kifogásolja, hogy a focisták túl vannak fizetve az első és másodosztályban.

További érdekességek a TikTok-élőből:

  • Az EP mellett megyei listákat is állítanak az önkormányzati választásra. A vidéki aláírásgyűjtés is hamarosan kezdődik, például Miskolcon, Balatonbogláron és más városokban is jelen lesznek.
  • Vitézy Dávidról elmondta, hogy az LMP főpolgármester-jelöltje jó szakember, de nem alkalmas egy ekkora város vezetésére.
  • Lázár János szerinte az egyik legokosabb politikus a Fideszben.
  • „Gulyás Gergellyel december óta nem beszéltünk, és egy ideig nem is fogunk.”
  • A kannabisz orvosi felhasználásának legalizálásáról orvos szakembereknek kell dönteniük, „ha szerintük biztonságos...”
  • A közmédián lévő propagandát meg fogja szüntetni, és helyette egy független, „BBC- sztenderdek” szerint működő közmédiát szeretne.
  • Biztos benne, hogy a propaganda ki fog emelni egy-két kérdést és választ, „tudnék fogadni egy jó rekesz pezsgőben”.
  • Magyar Péternek pozitív tapasztalatai vannak a romákkal, és fontosnak tartja a roma integrációt. Politikai véleményét is megosztotta más szereplőkről, mint például Gyurcsány Ferenc DK-elnökről vagy saját exfeleségéről, a volt igazságügy-miniszter Varga Juditról.
  • Arról is megkérdezték, hogy inkább a szilva- vagy a barackpálinkát kedveli-e, amire úgy válaszolt, hogy a birspálinkát szereti.

Magyar Péter jövőbeli politikai tervei között szerepel az egészségügy fejlesztése, az oktatás átalakítása és a közmédia függetlenségének biztosítása. Emellett további közéleti vitákat és tüntetéseket is fog szervezni a tervek szerint.

Magyar Péter baranyai országjárásán az RTL-nek is nyilatkozott:

 

 

#Belföld#magyar péter#tiktok#kérdés#választás#tisza párt#Európa

Címlapról ajánljuk