Az álommeló

Rachel többször leblokkolt, így Eszter lett a nap abszolút győztese

rtl.hurtl.hu

2024. május 2. 21:15

Az utolsó előtti munkanapot a két döntős, Eszter és Rachel kezdte meg. Mivel csak egyikük nyerheti el Az álommelót, egy többfordulós záróvizsga várt rájuk. A hatodik hét végére azonban már egyiküknek sem mentek könnyen ezek a tesztek.

Misi gazda Balogh Leventével üzletelne

Szilágyi Mihály, akit a Házasodna a gazda 2. évadában ismerhettek meg az RTL nézői, üzleti ajánlattal érkezett Balogh Levente irodájába. A két elnöki asszisztens jelöltnek, Eszternek és Rachelnek öt percük volt, hogy átfussák Misi gazda kondíciós listáját, majd külön-külön 30 percet tárgyalhattak vele, hogy az elnök úr számára legkedvezőbb feltételekkel zárják a megbeszélést.

 

Rachel: Csak álltam és el akartam süllyedni

A tárgyalás után tipikus elnöki asszisztensi feladatokat kellett teljesíteniük a jelölteknek a vizsgabiztosság – Farmosi Larisza, dr. Krasznai István és Keserű Balázs – előtt. A gazdasági teszt azonnal feladta a leckét Eszteréknek. Rachel bevallotta, hogy a vizsga szó hallatán teljesen leblokkolt, ráadásul úgy érezte, ezúttal maximalizmusa is hátráltatta a teljesítményét.

 

Keserű Balázs próbált lelket önteni a kétségbeesett jelöltekbe

Kása Eszter és Steiner Rachel annyira összetörtek a teljesítményeik miatt, hogy a konyhában Balogh Levente jelenlegi elnöki asszisztense próbálta motiválni az idáig eljutott jelölteket.

 

Rachel „komolytalan” levele után Eszter zárta győzelemmel a napot

Az utolsó és egyben sorsdöntő feladatban hivatalos levelet kellett írniuk a jelölteknek, amiben kifogásolnak egy hibás teljesítést. Balogh Levente segítői a rendelkezésre álló idő után elolvasták a szövegeket. Eszter leveléből csak a határidőt és szankciókat hiányolták, Rachel fogalmazásában viszont több hibát is találtak „Szerintem nem sok hivatalos levelet írt életében” – kezdte kritikáját dr. Kasznai István.

 

Véget ér Az álommeló, kiderül, ki lesz Balogh Levente új elnöki asszisztense

A jelöltek 6 héten át küzdöttek az elnöki asszisztensi pozícióért, az utolsó napokban viszont már csak ketten bizonyíthattak Balogh Leventének. Kása Eszter és Steiner Rachel saját maguk mellett érvelve mondanak beszédet az elnök úr irodájában, hogy hatást gyakoroljanak a végső döntésére. Dr. Krasznai István pedig meg is nevezi azt, aki szerinte a legalkalmasabb arra, hogy Balogh Levente asszisztense legyen.

 

#Az álommeló#Az álommeló#rtl#Videó#29. rész#összefoglaló#balogh levente#farmosi larisza#dr. krasznai istván#keserű balázs#misi gazda#kása eszter#steiner rachel

Címlapról ajánljuk