Fókusz

Megszületett Damu Rolandék kislánya!

Fürge AnettFürge Anett

2016. április 11. 17:25

 Szombat este megszületett Damu Rolandék kislánya, Maja. Az elmúlt hetek szörnyű botrányait, melyek az asszony súlyos, terhesség alatti alkoholizmusáról szóltak, most úgy tűnik, felülírta a kisbaba születése.

A kis Maja születéséig elég rögös út vezetett. A végeláthatatlan Damu story szinte minden nap új hírrel dagadt, sokszor már követhetetlenül. Damu család története furcsa színtereken kezdődött. A most 42 éves Damu 3 évet töltött börtönben nemi erőszak és más bűncselekmények miatt, melyeket a hatóságok szerint volt barátnője, Palácsik Tímea ellen követett el. A tárgyalás idején a férfi idegösszeroppanást kapott és pszichiátriára került. Itt ismerkedett meg Edinával, aki alkoholproblémákkal és depresszióval küzdött. Kapcsolatukat a tiszalöki börtön falai között törvényesítették, egy szép nyári napon összeházasodtak.

Szabadulása után Roland beköltözött felesége érdi otthonába, látszólag minden rendben volt, jöhetett a gyermekáldás. A 4 hónapos terhes asszonyról azonban újra cikkezni kezdtek a lapok, alkoholbetegsége ismét előjött. Ám ekkor Damu azt nyilatkozta, megállították a bajt.

Damuéknál egy-két hónapnyi csend után ismét robbant a bulvárbomba. A férfi színészházba költözött, mert állítólag nem bírta felesége alkoholizmusát, könnyek között panaszolta el a Fókusznak, hogy mennyire aggódik születendő gyermeke egészségéért és inkább nevelőszülőkhöz adná. Úgy tűnt, a történet ennél rosszabb már nem lesz, ám ekkor jöttek az újabb cikkek. Edina állítása szerint férje többször is kezet emelt rá, akkor is, amikor már terhes volt. Majd egyik este, mikor cigarettáért ment a boltba, két férfi megverte az utcán. A 8 hónapos terhes asszony mindezen körülmények és stressz után szerencsére mégis egészséges gyermeknek adott életet. A kislány ideiglenesen a nővéréhez kerül majd.     
#Fókusz#damu roland#kisbaba#botrány#alkoholizmus#rtl

Címlapról ajánljuk