Bulvár

„Pár éve kapott tőlünk egy villalakást" – Pataki Ági a fia elköltözéséről árult el részleteket

rtl.hurtl.hu

2024. május 1. 10:24

De továbbra is Pataki Ági gondoskodik a fia tiszta ruhájáról.

Pataki Ági a Story-nak mesélt István nevű gyermekéről, aki nemrég saját lakásba költözött.

„Pár éve kapott tőlünk egy villalakást, azt újította fel. És abból a szempontból tényleg szerencsém van, hogy rendszeresen hazajár. Mi több, hétvégente, amikor mi a Balatonon vagyunk, oda is sokszor leugrik. No de nem feltétlenül csak miattunk kanyarodik felénk… Jön, mert van egy kutyánk, Bentley,­ akinek ő legalább annyira a gazdája, mint én. És ugye szüksége van tiszta ruhára, amiről továbbra is én gondoskodom” – mesélt a fészekelhagyás részleteiről a modell és filmproducer. 

A házunkban az emelet persze továbbra is az övé, és később sem lesz átalakítva edzőteremmé vagy festőszobává. Ebből is világos számára, hogy bármikor jöhet. Na és valahogy mindezek után jön az, hogy nem is olyan rossz együtt programozni a szülőkkel

 – tette hozzá az egyáltalán nem kétségbeesett anya.

A lap megjegyzi: Pataki Ági és férje, Kovács Gábor a filmgyártó cégüket is közösen viszik a fiukkal, ugyanis István néhány éve otthagyta a pénzügyi pályát, és betársult a szüleihez. „Ezt semmiképpen sem úgy kell elképzelni, hogy mi lettünk a főnökei. Tőlünk teljesen független projektjei vannak, sőt hármunk közül jelenleg ő az, akinek a legtöbb dolga, feladata van. Sajnos játékfilmeket, pláne támogatás nélkül, manapság nem könnyű csinálni, pedig mi a férjemmel ahhoz értünk igazán. István viszont reklámfilmeket készít, és mivel tényleg jó abban, amit csinál, rengeteg megrendelése van. Ha ebből a szempontból nézzük, akkor még azt is mondhatnám, hogy ő a főnök"–  teszi hozzá Pataki.

A modell és filmproducer nemrég a Reggeliben mesélte el, hogy elment arra a tüntetésre, amit a gyerekvédelemért szerveztek neves tartalomgyártók a Hősök terén. Ez azonban sok követőjének nem tetszett. Olyanok is voltak azok között, akik kikövették a csatornáját, akiknek a személye meglepte a modellt. 

 

Nyitókép: RTL

#Bulvár#pataki ági#kovács gábor#fia#elköltözés#villa

Címlapról ajánljuk