Bulvár

Makranczi Zalánnak 44 évesen lett jogsija – így oldották meg a Renitens autós jeleneteit

rtl.hurtl.hu

2024. április 19. 6:53

Egy kis trükkhöz kellett folyamodni, hogy úgy tűnjék, Dobler százados tép a kocsival.

Az RTL-en futó Renitensből is ismert Makranczi Zalán soha nem volt biztos benne, hogy kell-e neki vezetői engedély, de fiatalabb gyermekének kényelme miatt úgy döntött, megszerzi a jogosítványt, mondta a Blikknek a színész.

Fontos volt számunkra, hogy Benji Waldorf-óvodába járhasson, s erre Szentendrén volt lehetőség, ami nagyjából egy órai utazásra van tőlünk tömegközlekedéssel. Mivel – érthető módon – nem akartam kitenni a gyereket ennek a hercehurcának, úgy döntöttem, megszerzem a jogosítványt, és autóval tíz percre redukálom az egyórás utat

– mondta a lapnak.

Hatalmas volt a felelősség, ezért alaposan felkészült: közel nyolcvan vezetéstechnikai órát vett, mielőtt vizsgázni ment. Tapasztalatai között voltak kellemetlenek is, például egy autópályás incidens, amikor egy BMW-s autós leszorította az útról.

Makranczi elmondása szerint az oktatója segítségével megtanulta kezelni az ilyen helyzeteket is. A színész decemberben sikeresen levizsgázott. Felmerült a kérdés, hogy ha Makranczi most szerzett jogosítványt, akkor a Renitensben hogyan láthatták a nézők a volán mögött?

Tulajdonképpen szimuláltuk a vezetést, valójában egy tréleren volt az autó, amikor a történet szerint én voltam a sofőr. Viszont ha lesz következő évad, erre már nem lesz szükség!

– tette hozzá Makranczi Zalán, aki a sorozatban Dobler Attila rendőrszázadost alakítja:


Nyitókép: RTL

#Bulvár#makranczi zalán#A renitens#jogosítvány#autóvezetés#forgatás

Címlapról ajánljuk