Bulvár

Bádoki Betti: Az első éjszaka után már tudtam, hogy Patriknak semmi köze a férfiakhoz

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 29. 10:34

Zdroba Patrik barátnőjének a megismerkedésükkor voltak kétségei Patrikkal kapcsolatban, de az énekes hamar eloszlatta őket.

„Sebaj, majd haverok leszünk” – gondolta Betti, amikor megismerkedett Patrikkal az X-Faktor forgatása alatt. Betti a Bestnek mesélte el, hogy akkoriban szerkesztőként dolgozott a műsoron, és Patrikkal egyből kialakult köztük valami, le sem tudták venni egymásról a szemüket, azonban ő is azt feltételezte, hogy Patrik a saját neméhez vonzódik. Beszélgetésbe elegyedtek az egyik közösségi oldalon, és egyre több lett a flörtölés, évődés kettejük között, így Betti igent mondott, amikor Patrik elhívta randizni.

Ezek után már nem tudtam elhinni róla, hogy a saját neméhez vonzódik. Nem sokkal később, az első éjszaka után pedig már tudtam, semmi köze a férfiakhoz. Sőt, nála gyengédebb, kedvesebb, szerethetőbb férfi nincs is a világon.


Bár Patrik nem kimondottan macsó típus, Betti szerint „hamar bebizonyította, hogy mennyire férfi”, és nem érdekli, hogy ki mit mond róla, ahogyan Patrikot sem. Patriknak 4 lánytestvére van, és az anyukája, valamint a nagymamája nevelte fel. Az édesapja nem vett részt a nevelésében, és a gimnáziumi évei alatt rengeteg bántást kapott.

Én látom benne a férfit, azt is, aki imád barkácsolni, a kütyüjeivel szerelni, és azt is, aki gyengéd, biztonságot ad nekem, aki szeret, aki nőként a tenyerén hordoz. Bár igen makacs, de jobban megérti a lelkemet, a tetteimet és a hisztijeimet is, mint bármelyik pasi, akivel kapcsolatba kerültem korábban 

– mesélte Betti, aki szerint Patrik érzékenysége csak pluszt ad a kapcsolatukba.

Betti és Patrik jövőre terveznek összeházasodni, de más közös céljaik is vannak:

Elköltözni a bérelt lakásból egy sajátba, olyanba, ahol van egy gyerekszoba. Vagy kettő!


Patrik és Betti még többet is elárultak a kapcsolatukról a Nyerő Páros kapcsán:

#Bulvár#Nyerő Páros#bádoki betti#zdroba patrik#párkapcsolat#férfiasság#házasság

Címlapról ajánljuk