Az álommeló

Curtis és a magyar David Guetta „szórakoztatta” Az álommeló jelöltjeit

rtl.hurtl.hu

2024. május 1. 21:15

A három döntős jelöltnek egy céges buli rendezvényszervezői feladatait kellett ellátnia. Kása Eszter magához vette az irányító szerepet, Steiner Rachel pedig csak a rá kiszabott munkára koncentrált, önálló ötletekkel nem segítette a csapatot. Viszont még így is jobbnak bizonyult Polgár Péternél, aki nem tudott élni a Balogh Leventétől kapott második lehetőségével - számára véget ért az elnöki asszisztensi pozícióért zajló küzdelem. Két nap van hátra a választási folyamatból, és már csak Eszter és Rachel között kell döntenie az elnök úrnak, hogy ki nyeri meg Az álommelót.

A magyar David Guetta pokollá tette Rachel munkanapját

Bulimentő akcióba kezdtek Balogh Levente segítői, miután megkapták az elnök úr videóüzenetét. A rendezvény helyszínén szembesültek azzal, hogy mi vár rájuk a nap folyamán, de volt, ami még így is váratlanul érte őket. Például Balla Péter Zsolt, azaz David Guetta hazai hasonmása, akinek rengeteg kritikája és igénye volt – mindezt Rachelnek címezve.


Rachel magára haragította a beépített Curtist

Balogh Levente távollétében Keserű Balázs bízta meg Curtist, hogy nehezítse meg egy kicsit a jelöltek dolgát. A rapper tornádóként söpört végig a rendezvény helyszínén, Rachel, Péter és Eszter pedig csak kapkodták a fejüket, és azt se tudták, hogyan járjanak Curtis kedvében.


Balogh Levente újra elbocsátotta Polgár Pétert egy állásajánlat kíséretében

Polgár Péter új esélyt kapott, amikor Pálfi Márió helyére visszatérhetett Az álommeló TOP3 jelöltje közé. Az utolsó két feladatban nyújtott teljesítményével azonban nem tudta meggyőzni Balogh Leventét, így végleg el kellett búcsúznia az elnöki asszisztensi pozíciótól – ennek ellenére az elnök úrral továbbra is munkakapcsolatban maradhat.


Rachel: Hiszek abban, hogy én fogom nyerni ezt a versenyt – ők lettek Balogh Levente legjobb jelöltjei

Balogh Levente elégedett volt Eszter és Rachel bulimentő akciójával, és az elmúlt napokban nyújtott teljesítményükkel, ezért ők versenyezhetnek tovább az elnöki asszisztensi pozícióért.

 

Misi gazda feltűnik Balogh Levente irodájában

A célegyenesben Keserű Balázs is segít Balogh Leventének abban, hogy kiderüljön, Rachel vagy Eszter alkalmasabb az elnöki asszisztensi pozícióra. Illetve újabb ismerős arc bukkan fel az Office-ban, hogy részt vegyen a jelöltek feladatában.

 

#Az álommeló#Az álommeló#rtl#Videó#curtis#david guetta#balla péter zsolt#buli#kása eszter#steiner rachel#polgár péter#elbocsátás#balogh levente#farmosi larisza#dr. krasznai istván#28. rész#összefoglaló

Címlapról ajánljuk